Jobbet Varierande extrajobb som chaufför/produktionspersonal för dig som studerar! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Varierande extrajobb som chaufför/produktionspersonal för dig som studerar! publicerad av StudentConsulting

Deltidsanställd
Burlöv

Arbetsbeskrivning

Är du student och uppskattar ett aktivt jobb med högt tempo vid sidan av dina studier? Har du erfarenheten eller vill utveckla din erfarenhet inom produktion och som chaufför? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu produktionspersonal inom mattvätt samt chaufförer till Hr Björkmans Entrémattor AB som ligger placerat i Arlöv. Hr Björkmans Entrémattor är ett B2B-företag specialiserat på uthyrning, tvätt- och bytesservice av entré- och logomattor. Ett tryggt och framgångsrikt företag med starkt miljöfokus som idag finns verksamt i Skåne, Småland, Blekinge, Halland, Stockholm, Göteborg, Norrbotten och Polen.

Arbetsuppgifterna innefattar att vara en del av produktionen för mattvätten, där det bland annat finns fyra stycken stationer som man ska lära sig. Utöver det ska man även vara behjälplig åt sidoprojekt som att städa och plocka undan, laga mattor eller skruva på maskiner. Du kommer också arbeta som chaufför och då både hämta och leverera mattor till företagets olika kunder.

Vi söker dig som kan starta omgående då tjänsten planeras starta i v.34-35. Du ska ha möjlighet att både arbeta dag och kväll under vardagarna, under högsäsong oktober-april ser vi gärna att du har möjlighet att arbeta 2-3 pass i veckan och det finns goda möjligheter till mer arbete under sommaren 2020.

Du kommer vara anställd som konsult av StudentConsulting och utföra arbetet hos vår kund.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten studerar du på minst 50% på universitet, komvux eller gymnasie.

Du trivs med fysiskt arbete och vi tror också att du är tekniskt intresserad och självgående. Vi ser även att du ska ha ett strukturerat arbetssätt, ha hög arbetsmoral och tycka om att samarbeta med andra i mindre team. Eftersom arbetet kan innefatta en del kundkontakt så ser vi gärna att du tycker det är kul att ge bra service.

Låter detta som något för dig? Tveka inte med att skicka in din ansökan redan idag! Vi arbetar löpande med urval och intervjuer och tjänsten planeras att tillsättas snarast.

Sökord: Produktion, produktionsmedarbetare, mattvättare, maskinoperatör, maskinist, maskinskötare, budbilschaufför, chaufför, lagerarbete.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

49794

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till