Jobbet Midsummer söker en erfaren Elingenjör! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Midsummer söker en erfaren Elingenjör! publicerad av Skill

Heltid
Järfälla
0,00kr/ år

Arbetsbeskrivning


Brinner du för teknik och innovation? Är du trött på att åka runt på olika jobb och dagligen behöva byta arbetsplats? Vill du även arbeta i en internationell och expansiv miljö med produkter som bidrar till en bättre miljö? Då är detta jobbet för dig! Midsummer söker nu en driven Elingenjör!

Om företaget
Midsummer är ett ungt, snabbt växande företag i den expansiva solcellsbranschen. De utmanar den konventionella industrin med nytänkande lösningar genom att bygga specialdesignade, kompakta maskiner för tillverkning av flexibla tunnfilmssolceller. Den unika processen som säljs tillsammans med maskinerna möjliggör småskalig tillverkning av lätta flexibla solceller, som kan användas på t ex membrantak och fordon där låg vikt och tålighet är nödvändiga egenskaper. Maskinerna är extremt väl lämpade för kontinuerlig processutveckling, vilket bidrar till snabb utveckling och ständigt ökande verkningsgrad på solcellerna. Midsummer ser till att ligga i teknikens framkant genom att kontinuerligt driva forsknings- och utvecklingsprojekt, både tillsammans med andra aktörer och internt. Det kan handla om att t ex förbättra materialkvalitet och cellstruktur i den befintliga processen, ta fram nya alternativa material eller metoder, utveckla innovativa mekaniska lösningar, eller att sätta upp referensanläggningar för utvärdering av företagets produkter. De är idag ca 60 anställda och säljer allt på export.

Dina arbetsuppgifter
Rollen som Elingenjör är bred och varierande! I huvudsak består arbetet av elskåpsbyggnation, kabeldragning och felsökning. Viss elinstallation kan även förekomma. Det finns även stora möjligheter för resor då viss del av arbetet sker i Kina där maskinen installeras och driftsätts.

Din profil
För att trivas i rollen och leva upp till förväntningarna tror vi att du har; - en elteknisk utbildning - några års erfarenhet från yrket - erfarenhet från maskinbyggnation och elskåpsbyggnation - kompetens att kunna tyda kretsscheman - goda kunskaper i svenska och engelska Erfarenhet av e-plan elritningsprogram är meriterande. Som person är du nyfiken, initiativrik, driftig och positiv. Vidare är du noggrann och flexibel. Midsummer är ett företag med anställda från många olika kulturer och hörn av världen, vi förutsätter att du ser detta som berikande och trivs med att arbeta i ett internationellt team.

Ansökningsförfarande
Urvalet sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan på www.skill.se redan idag. Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Rebecca Ring, rebecca.ring@skill.se. Väl mött med din ansökan!

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

Referens

3195

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Ingenjör - Järfälla).
Du kan avregistrera dig när som helst.