Jobbet Var med och bidrag till en hållbart samhälle, vi söker uthyrare till Fastighetsförvaltaren i Sundbyberg har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Var med och bidrag till en hållbart samhälle, vi söker uthyrare till Fastighetsförvaltaren i Sundbyberg publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Vi tror att du som söker har hyresrätt- och bostadsjuridik som din passion, detta i kombination med att du brinner för att ge riktigt bra service och samtidigt tycker om att ta stort eget ansvar. Hos Förvaltaren får du utvecklas och utmanas i en bred och spännande roll. En roll där du får möjlighet att göra skillnad för hyresgäster och bidra till ett mer hållbart samhälle!


Om tjänsten
Academic Work söker för Förvaltarens räkning en uthyrare. Förvaltaren är Sundbyberg stads egna fastighetsbolag och har sedan starten 1947 byggt och utvecklat det moderna Sundbyberg med attraktiva bostäder och fräscha lokaler. Kontoret ligger mitt i Hallonbergen centrum där du kommer tillhöra uthyrningsteamet om fyra personer. Teamet ansvarar för frågor och arbetsuppgifter kopplat till uthyrning av Förvaltarens bostäder, vilket innefattar allt från kontroll av köpoäng till visning av bostäder och avtalsskrivning. Det är en utmanande roll med varierande arbetsuppgifter och korta beslutsvägar.

Du erbjuds

Förvaltaren erbjuder bland annat SL-kort och möjlighet till semesterväxling. En annan förmån som de erbjuder är att alla slutar vid lunchtid på fredagar under sommarhalvåret. Rollen är varierad och erbjuder flertalet utvecklings- samt specialiseringsmöjligheter. Hos Förvaltaren finns en stark gemenskap som genomsyras av att man stöttar och hjälper varandra i teamet samt på kontoret.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Förvaltaren.

Arbetsuppgifter
Tjänsten är en nyckelroll hos Förvaltaren och du kommer ha mycket intern kontakt med såväl projektavdelning, förvaltare som kundtjänst och bovärdar. Rollen innefattar en hel del administrativt arbete men du kommer även ha mycket kundkontakt.

Exempel på andra arbetsuppgifter är att:
• Hantera andrahandsuthyrning och överlåtelser
• Avtalsskrivningar
• Kontrollera köpoäng
• Uppsägningar
• Visning av lägenheter

Tjänsten passar dig som trivs i en varierande roll med utmanade arbetsuppgifter och beslutsfattande. Du kommer fatta beslut enligt och förhålla dig till tydliga lagar och regelverk, vilket ställer krav på stort ansvarstagande och ett etiskt tankesätt. Du är flexibel i ditt arbetssätt och har en förmåga att snabbt ställa om utefter nya direktiv.

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• Har gymnasial utbildning
• Har tidigare dokumenterad erfarenhet av att arbetat med uthyrning i en roll innefattande hyres-/bostadsjuridik
• Har datorvana samt mycket goda kunskaper i Officepaketet
• Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift, eftersom du kommer använda dig av båda språken i arbetet dagligen.

Det är ett stort plus om du kan ytterligare språk. Det är även meriterande för tjänsten om du har körkort och om du har läst kurser i hyresjuridik, men det är inte ett krav.

Som person är du

• Kommuikativ
• Har god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta i team
• Personlig mognad och trygg i dig själv/ de beslut du fattar samt har hög integritet
• Kan arbeta självständigt
Det är även viktigt att du delar Förvaltarens värdegrund vilken är: vi gillar människor, vi lyssnar nyfiket och vågar utmana och säger och gör saker vi kan står för.

Övrig information

• Start: Omgående
• Omfattning: Heltid, tillsvidare, 6 månaders provanställning tillämpas
• Arbetstider: 07:30-16:00, året om, med undantag för 1 maj - 15 september då du slutar kl. 12:00 på fredagar
• Lön: Fast månadslön enligt överenskommelse
• Placering: Hallonbergen Centrum, Sundbyberg, Stockholm
• Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
• Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Förvaltarens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Information om företaget
Förvaltaren är Sundbybergs allmännyttiga bostadsbolag och har sedan starten 1947 varit med att bygga och utveckla det moderna Sundbyberg. Genom att äga, utveckla och förvalta hyresrätter och lokaler bidrar vi till ett växande Sundbyberg och en levande och hållbar stad. För att vi ska vara långsiktigt framgångsrika navigerar vi och följer upp verksamheten utifrån fem områden; Attraktiva bostadsområden, Trygghet och trivsel, Klimat- och resurseffektiv verksamhet, Attraktiv arbetsplats samt Ekonomiskt ansvar. Förvaltaren ingår i den kommunala koncernen Sundbybergs stadshus AB, med fyra systerbolag som ansvarar för Lokalfastigheter, Avfall och vatten, Stadsnät och Bredband.

Referens

15028598-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till