Jobbet Var med och bidra till utvecklingen av framtidens moderna infrastruktur har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Var med och bidra till utvecklingen av framtidens moderna infrastruktur publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 2 dagar
Heltid
Umeå
0,00kr/ år
1 ansökan

Arbetsbeskrivning

För Sweco Rails räkning söker vi nu en projektör till deras nya kontor i Umeå. Detta är en rekrytering vilket innebär att du blir anställd av Sweco.

Information om uppdraget:

Är du intresserad av att jobba med utveckling av infrastrukturen i morgondagens hållbara samhälle? Järnväg är en viktig del i vårt transportsystem och framför oss ligger stora satsningar i dels det befintliga systemet men också utbyggnad med dubbelspår och nya banor för höghastighet. Därför behöver vi bli många fler som jobbar med järnväg och utvecklingsmöjligheterna är goda inom branschen. Tycker du att detta låter intressant så är det kanske dig som vi söker till rollen som järnvägsprojektör inom spår och mark på Sweco Rail i Umeå. Om du har drivet och intresset är vi beredda att lära dig det som krävs för att bli en fullfjädrad projektör inom järnväg. Sök tjänsten redan idag, urval kommer att ske löpande.

Som spår- och markprojektör kommer du att ingå i en grupp som består av ca 12 konsulter fördelade i Umeå, Piteå och Luleå. I många uppdrag kommer du att jobba i team med andra projektörer inom spår och mark men också med projektörer från andra teknikslag som signal, el och tele. Teamen kan dels vara lokala men också vara sammansatta med konsulter från andra delar av landet där mycket av samarbetet sker via Skype. Du kommer att sitta i Swecos nybyggda lokaler i Umestan.
För att få en så bra start som möjligt kommer du initialt att få en introduktion där du får lära dig mer om Sweco och deras verksamhet. Du kommer även att tilldelas en mentor som har lång erfarenhet inom området och arbeta nära dina två seniora kollegor som sitter på plats i Umeå.

Detta söker vi:

Som järnvägsprojektör kommer du att arbeta i projektform med analys, planering och projektering av olika typer av spåranläggningar. Swecos största kunder inom området är Trafikverket och dess norska motsvarighet, Bane Nor. Projekten kan handla om allt från att förlänga en mötesstation längs järnvägen till att ta fram helt ny järnväg. Du kommer att vara baserad i Umeå och främst arbeta från kontoret men resor kan förekomma.
Exempel på arbetsuppgifter:

•Utforma spår med geometrier och placering i plan och profil.
•Utarbeta förfrågningsunderlag som används för upphandling av entreprenader.
•Ta fram tekniska beskrivningar

Till din hjälp vid projektering använder du CAD i 2D och 3D och detta kommer du få lära dig på plats. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter internt inom Sweco oavsett om du vill klättra uppåt, specialisera dig inom ett visst område eller bredda dig inom fler områden.
Vi söker dig som
För den här tjänsten lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper och att du brinner för teknik och utveckling. Som person är du nyfiken och sugen på att utvecklas i denna bransch.
Vidare ser vi att du:

•Har en ingenjörs- eller lantmätarutbildning.
•Har datorvana och är villig att lära dig nya system.
•Är kommunikativ i både tal och skrift.
•Grundläggande förståelse för det svenska språket då det är arbetsspråk och används för dokumentation.

Det är meriterande, men inget krav, om du:

•Har jobbat i järnvägssektorn
•Har erfarenhet från mätningsarbete i fält
•Har erfarenhet av projektering
•Har erfarenhet av att arbeta i projekt
•Har erfarenhet av Microstation.

I rollen som järnvägsprojektör är du nyfiken med en vilja att ligga steget före och lösa problem. Vidare strävar du efter att utvecklas och är inte rädd för att ta dig an och lösa nya uppgifter. För att trivas på Sweco och i arbetsgruppen är du ödmjuk och lyssnar på andra samt delar gärna med dig av din kunskap till kollegor. Då du arbetar mot kunder är det viktigt att du är affärsmässig och alltid strävar efter att leverera bra resultat. Vidare är du flexibel och öppen för förändring. Du är en problemlösare som ser utmaningar som möjligheter istället för problem.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

41135

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Studenter till sommarjobb och extrajobb Umeå Professionals Nord
Ingenjörer till ÅF Future Talent North Umeå Professionals Nord
Teknisk supportmedarbetare till Eitech Umeå StudentConsulting
Sommarjobb som produktionsmedarbetare! Umeå StudentConsulting
HR Business Partner Umeå Poolia
Sommarjobba som B-chaufför! Umeå StudentConsulting
Elgiganten Säljare Hushåll 10% Umeå Elgiganten AB
Elnätsmontör till Tectel Vindeln Professionals Nord
Ledande montör till Tectel i Vindeln Vindeln Professionals Nord
Säljare med C-kort till GB! Umeå Professionals Nord
B2B-säljare till Dokumentbolaget Umeå Professionals Nord
Jr stängselmontör till HEAB Umeå Professionals Nord
Koordinator sökes till fastighetsbolag Umeå Professionals Nord
Business Controller Umeå Volvo Group
Teknisk testare till Polystar i Umeå Umeå StudentConsulting
Lagerarbetare till ES Hydagent! Umeå Professionals Nord
Spendera sommaren på Granö Beckasin! Umeå StudentConsulting
Studenter sökes till Guldsmedjan! Umeå Professionals Nord

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Ingenjör - Umeå).