Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

ValueOne söker en Area Sales Manager i södra Sverige jobb i Malmö på ValueOne

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
ValueOne söker en Area Sales Manager i södra Sverige på ValueOne

ValueOne söker en Area Sales Manager i södra Sverige

ValueOne Malmö, Skåne län Heltid

ValueOne växer! Vi behöver därför nu rekrytera en driven och självgående Area Sales Manager till vår Region Syd. I rollen ansvarar du för att sälja och marknadsföra vårt erbjudande inom interimslösningar, rekrytering och Management Consulting i södra Sverige. Du utgår från vårt kontor i Malmö.

Om rollen

Som Area Sales Manager har du försäljningsansvar för ett område som täcker större delen av södra Sverige.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Aktivt bidra till att marknadsföra samt sälja ValueOnes erbjudande i regionen.
  • Kartlägga potentiella kunder i regionen.
  • Identifiera potentiella nya kunder i regionen samt bearbeta dessa i syfte att förvandla leads till affär.
  • Vidareutveckla viktiga och relevanta kunder i regionen.
  • Utveckla ValueOnes marknadsnärvaro i regionen.
  • Tillsammans med försäljningschef och VD utveckla strategi, plan, mål och metoder för försäljning och marknadsföring i din region.
  • Rapportera progress och hålla CRM uppdaterad.
Erfarenhet och kompetens

Till tjänsten söker vi dig som har relevant eftergymnasial utbildning i exempelvis Supply Chain Management, ekonomi, teknik eller marknadsföring. För att bli aktuell för rollen bör du även ha arbetat i minst tre år med tjänsteförsäljning och helst ha lika många år från en tjänst inom eller i nära relation till Supply Chain Management/ Operations. Meriterande är också att ha arbetat i en konsultativ roll. Svenska och engelska flytande i tal och skrift är ett krav. Har du dessutom erfarenhet från konsult-, bemannings- eller rekryteringsbranschen och är kunnig i sociala medier/modern marknadsföring blir vi extra intresserade.

För att du ska bli framgångsrik som Area Sales Manager hos oss krävs att du är kommersiellt driven samt utrustad med en stark egen motor och är van att arbeta självständigt. En förutsättning för att passa in i gänget är att du är utåtriktad och har stor social kompetens. På ValueOne värdesätter vi hög arbetsmoral och en vilja att ge det lilla extra för laget och för att överträffa våra kunders önskemål. Vi tror att det mesta går att lösa med kreativitet och ett lösningsorienterat förhållningssätt, vilket vi utgår från att du har i överflöd.

Känns det som det är dig vi beskriver kan vi erbjuda dig en spännande och belönande roll som Area Sales Manager, där din egen insats sätter gränsen för hur långt du kan nå. På ValueOne ges du möjlighet att växa!

Ansökan

Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: [ Link removed ] . Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99.  

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ​Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: valueone1590