Jobbet Valideringsledare / Valideringsingenjör / Life Science har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Valideringsledare / Valideringsingenjör / Life Science publicerad av Semcon

Jobbet utgår om 2 dagar
Heltidsanställd
Uppsala
4 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Vill du arbeta i en bransch som gör skillnad och skapar värde för människor? Bli konsult inom Life Science på Semcon.
Semcon har ett brett erbjudande inom Life Science och vi hjälper våra kunder bland annat med effektivisering av produktion, säkerställning av rätt kvalitet samt projektering av hela processer. Att arbeta som konsult inom Life Science på Semcon innebär möjlighet till ett nationellt nätverkande samt att du är med och bidrar till nya medicintekniska lösningar och får vara med och utveckla läkemedelsbranschen.  
I Uppsala arbetar vi med produkt- och produktionsutveckling med slutanvändaren i fokus och här återfinns de flesta av kunderna inom Life Science-sektorn. Semcons team i Uppsala består av 50 konsulter och här finns en gemenskap och närhet till såväl kollegor som chefer som gör det lätt att få vara med att påverka, bidra och göra skillnad.  
I denna roll blir du en del av ett team i uppdrag eller projekt inom validering vilket kan innefatta både kvalificeringar av utrustningar, system och processvalidering. Uppdragen kan vara i rollen som valideringsingenjör eller valideringsledare beroende på din tidigare erfarenhet och önskan.  
 
Vi ser gärna att du som söker denna tjänst är högskole-eller civilingenjör med inriktning inom relevant område såsom kemiteknik, medicinteknik eller bioteknik. Du har arbetat ett par år i industrin i rollen som valideringsingenjör eller valideringsledare inom Life Science och har då arbetat med kvalificeringar av utrustningar, system eller processvalidering. Har du även arbetat i projekt eller med samordning är det en fördel i denna roll.  
 
Semcon är teknikbolaget som sätter människan före tekniken. Vi utgår alltid från slutanvändarens behov och beteenden när vi utvecklar produkter och tjänster. Det är så vi gör skillnad på riktigt runt om i världen – varje dag. För oss är inspiration grunden i allt vi gör. Vi är övertygade om att inspirerade medarbetare som har kul på jobbet vidgar sina perspektiv och presterar som allra bäst.  
Här och här kan du läsa mer om vad Semcon gör inom Life Science. Vi har även utbildningar för dig som arbetar i branschen, här kan du läsa mer om detta!  
Vill du arbeta inom Life Science på Semcon i Uppsala? Vänligen skicka in din ansökan. Vid frågor är du välkommen att kontakta Team Manager Elin Sins. Vi hoppas höra från dig!  
Sökord:
validation, validering, LifeScience, engineer, ingenjör, Semcon, Uppsala, processvalidering, project, kvalificieringar  

Referens

145498

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till