Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Valideringsingenjörer till Randstad Life Sciences jobb i Malmö på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Valideringsingenjörer till Randstad Life Sciences på Randstad AB

Valideringsingenjörer till Randstad Life Sciences

Randstad AB Malmö, Skåne län Deltid


arbetsbeskrivning.

Är du en valideringsingenjör med erfarenhet från läkemedel eller medicinteknisk industri? Vill du bli en del av vårt konsultgäng inom Life Science? Efterfrågan på kompetens inom validering ökar hos våra kunder och därför söker vi dig med dokumenterad erfarenhet inom validering och med en nyfikenhet på att jobba som konsult. 

Randstad Life Sciences är specialister inom naturvetenskap. Som expert inom området och med en attityd att alltid vilja överträffa förväntningar är det för oss en självklarhet att behandla alla på ett respektfullt sätt. Vi strävar alltid efter att på ett innovativt sätt förbättra och utveckla oss. Som konsult hos oss är din personlighet viktig och att du delar denna inställning.

Hos oss står din personliga utveckling i fokus, och du erbjuds ett stort nätverk och många sociala aktiviteter. Vi erbjuder dig konkurrenskraftig lön, kompetensutvecklande förmån och kollektivavtalade villkor. Din konsultchef, som alltid finns nära till hands, ser till att du får varierande och utvecklande uppdrag på olika företag, inom olika branscher.


ansvarsområde.

I rollen som valideringsingenjör är nedan arbetsuppgifter vanligt förekommande:

• Leda, planera och koordinera valideringar och kvalificeringar av utrustning/instrument, processer eller metoder enligt gällande regelverk.
• Skriva och ta fram dokument som valideringsplaner, protokoll och rapporter för validering samt utföra valideringsaktiviteter.
• Arbetar med avvikelsehantering, förbättringsarbete, processförändringar samt effektivisering. 
• Hjälpa till med att fram metoder, SOP-ar, arbetsinstruktioner.


arbetstider.

Tjänsten är på heltid med en anställning hos Randstad Life Science med uppdrag hos våra Life Science kunder i Skåne.


kvalifikationer.

Vi söker dig med relevant akademisk examen inom kemi, kemiteknik, bioteknik eller medicinteknik. Du har tidigare erfarenhet av roller som tex valideringsingenjör, valideringsledare, processingenjör eller kvalitetsingenjör med dokumenterad erfarenhet av GMP eller ISO 13485. Du bör ha erfarenhet av att skriva och ta fram kvalitetsdokumentation för validering t.ex. URS, IQ, OQ och PQ. Har du även kunskap inom GAMP5, 21 CFR part 11, Eudralex Annex 11 samt MDR är det meriterande.

Du bör vara en noggrann och driven person som är nyfiken på att lära dig nya saker och utvecklas inom ditt område. Som person har du lätt för att samarbeta och skapa relationer med nya och existerande kunder. Du bör även trivas med att arbeta självständigt och planera och organisera ditt arbete. Du behöver behärska både svenska och engelska i tal och skrift. 
 
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!


ansökan.

Skicka in din ansökan före 2021-10-31. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. 

För information: Emma Kronberg, konsultchef, [ Email address blocked ]
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201360086