Jobbet Valideringsingenjör/teknisk skribent till vår kund i Uppsala har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Valideringsingenjör/teknisk skribent till vår kund i Uppsala publicerad av Poolia

Heltidsanställd
Uppsala

Arbetsbeskrivning


Vi söker en QA-Valideringsingenjör/teknisk skribent för ett konsultuppdrag till vår kund i Uppsala, du kommer få möjlighet att arbeta med varierande arbetsuppgifter i en spännande och utvecklande miljö. Tjänsten beräknas starta omgående och pågå i sex månader med möjlighet till förlängning. Tjänsten är en heltidstjänst och belagd i Uppsala.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför din ansökan redan idag!

Om tjänsten
I rollen som Valideringsingenjör/teknisk skribent kommer du arbeta med valideringsprocesser, upprätta och distribuera valideringsdokument, SAT, FAT, IQ/OQ och PQ.

Vem är du?
Vi ser att du som söker har minst fem års erfarenhet av en liknande roll. Du har även universitets eller högskoleutbildning inom relevant område. Vidare har du erfarenhet av GMP valideringsprocesser samt SAT, FAT, IQ/OQ och PQ. Vi ser det som meriterande om du har goda IT-kunskaper.

Som person är du noggrann, trygg i din kompetens och strukturerad. Du har en god samarbetsförmåga och strävar efter att utvecklas i ditt område.

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Referens

57478

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till