Jobbet Valideringsingenjör hos Processus har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Valideringsingenjör hos Processus publicerad av Poolia

Full-Time
Stockholm

Arbetsbeskrivning


Processus expanderar och vi vill nu förstärka vårt team med en senior valideringsingenjör med flera års erfarenhet till avdelning Q&V (Quality & Validation) vid vårt kontor i Stockholm.

Om tjänsten
Vi söker dig som har lång erfarenhet av att jobba med kvalificeringar/valideringar. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som senior valideringsingenjör blir att leda, planera, utforma och genomföra kvalificeringar/valideringar såväl hos kund som i internprojekt. Du kan även komma att agera valideringsledare och mentor för yngre kollegor inom Q&V. Din tid kommer att delas mellan arbete från vårt kontor i Stockholm och ute hos kund (Vanligtvis i Stockholmsområdet). Oavsett vilket så är man en del av vår kunskapsorienterade organisation och delar våra kärnvärden. Du får jobba på ett företag som strävar efter att vara en föregångare i branschen. Du blir även en del av ett team som består av ambitiösa, engagerade och erfarna kollegor. Som senior valideringsingenjör får du chansen att vara med och påverka utvecklingen av våra lösningar och bidra till vår växande verksamhet.

Vem är du?
För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du har ett par års erfarenhet som validerings- eller utvecklingsingenjör, gärna inom life science eller processindustri. Du är van vid att leda, planera, utforma, genomföra, dokumentera och avrapportera testaktiviteter samt har ett högt fokus på noggrannhet och kvalitet. Vi tror att du är Högskole- eller civilingenjör alternativt annan eftergymnasial utbildning inom lämplig inriktning. Du har goda kunskaper i tal och skrift både på svenska och engelska. Erfarenhet av kvalitetsutveckling är meriterande. För att trivas i rollen är du van vid att arbeta självständigt så väl som i grupp. Du är flexibel, lösningsinriktad samt kundorienterad.

Om verksamheten
Processus AB är ett engineeringbolag som inriktar sig mot svensk processindustri. Vi erbjuder allt ifrån konsulttjänster till att leverera kompletta projekt till våra kunder. Processus har lång erfarenhet inom branschen; både av att leverera konsulttjänster, att driva helhetsprojekt och att företräda våra kunder i projekten. Våra kärnkompetenser är projektledning, processdesign, konstruktion, automation, industriell IT samt kvalitetssäkring. Vi tror på en långsiktig relation med kunden, där vi kan ge support i de faser av projekt eller problemlösningar som kunden önskar. På Processus vill vi arbeta tillsammans med våra kunder och driva projekten så effektivt som möjligt, genom att lägga stor vikt vid vårt personliga engagemang och att ha kunden i fokus. Vill du veta mer? Läs på vår hemsida www.processus.se.

Referens

56922

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till