Jobbet Valideringsingenjör / Pharma 4.0 / Life Science har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Valideringsingenjör / Pharma 4.0 / Life Science publicerad av Semcon

Sista ansökningsdag
Heltidsanställd
Uppsala

Arbetsbeskrivning

Vill du arbeta med digitalisering och dataintegritet inom framtidens uppkopplade läkemedelstillverkning? I denna roll får du möjlighet att utvecklas inom Life Science och Pharma 4.0.  
Semcon har ett brett erbjudande inom Life Science och vi hjälper våra kunder bland annat med effektivisering av produktion, säkerställning av rätt kvalitet samt projektering och digitalisering av processer. Att arbeta som konsult inom Life Science på Semcon innebär möjlighet till ett nationellt nätverkande samt att du är med och bidrar till nya medicintekniska lösningar och får vara med och utveckla läkemedelsbranschen.  
I Uppsala arbetar vi med produkt- och produktionsutveckling med slutanvändaren i fokus och här återfinns de flesta av kunderna inom Life Science-sektorn. Semcons team i Uppsala består av 50 konsulter och här finns en gemenskap och närhet till såväl kollegor som chefer som gör det lätt att få vara med att påverka, bidra och göra skillnad.  
I denna roll kommer du att arbeta i diverse olika projekt, framförallt inom IT compliance och systemvalidering. En stor del av din tid kommer du att jobba i projekt tillsammans med våra kunder. Du blir dessutom en del av ett starkt team internt som arbetar med frågor runt dataintegritet och IT compliance där ni gemensamt får vara med i avdelnings förbättringsarbete och den fortsatta uppbyggnaden inom detta område.  
Du som söker denna tjänst har erfarenhet av Life science, gärna i kombination med IT-industrin. Du har en relevant högskole-eller universitetsutbildning. För att du ska passa i rollen har du arbetat med något/några av följande områden; 
  • It compliance 
  • Validering av datorsystem 
  • Kvalitetskontroll och regelverk 
Det är ett extra plus om du även har erfarenhet av dataintegritet och GAMP/Part 11.
Semcon är teknikbolaget som sätter människan före tekniken. Vi utgår alltid från slutanvändarens behov och beteenden när vi utvecklar produkter och tjänster. Det är så vi gör skillnad på riktigt runt om i världen – varje dag. För oss är inspiration grunden i allt vi gör. Vi är övertygade om att inspirerade medarbetare som har kul på jobbet vidgar sina perspektiv och presterar som allra bäst.  
Här och här kan du läsa mer om vad Semcon gör inom Life Science. Vi har även utbildningar för dig som arbetar i branschen, här kan du läsa mer om dessa.  
Vill du arbeta inom Life Science på Semcon i Uppsala? Vänligen skicka in din ansökan. Vid frågor är du välkommen att kontakta Team Manager Johan Lundström. Vi hoppas höra från dig!  
Sökord:
validation, validering, LifeScience, engineer, ingenjör, Semcon, Uppsala, compliance, IT, Pharma 4.0, systemvalidering, digitalisering, consultant   

Referens

145486

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till