Jobbet Valideringsingenjör - kemi har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Valideringsingenjör - kemi publicerad av Randstad AB

Deltidsanställd
Uppsala

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Har du erfarenhet av metodvalidering och transfer som involverar HPAEC-PAD/HPLC från läkemedelsbranschen och önskar bistå med din expertis? Trivs du att arbeta i projektform och driva processer? Bli vår kollega! 

För kunds räkning söker vi just nu en senior analytisk kemist  med erfarenhet av validering och transfer av kemiska analysmetoder i en GMP orienterad miljö. Du kommer att få arbeta i projektform och ansvara för hela valideringsprocessen i syfte att transferera metoder från R&D till QC. 

Som konsult på Randstad kommer du att ingå i ett större konsultteam inom Life Sciences och därmed få möjligheten att bredda ditt nätverk. Som konsult hos oss får du en trygg anställning med fast lön, kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, tjänstepension, försäkringar och företagshälsovård. Tillsammans med oss får du möjlighet att utvecklas och bredda din kompetens genom att vara ute på spännande uppdrag hos våra kunder!ansvarsområde.

Tjänsten innebär att du kommer att arbeta med validering och transfer av metoder som involverar kromatografiska tekniker HPAEC-PAD och HPLC.  

  •  Självständigt designa och utföra validering av metoder inkl. sammanställa valideringsdokumentation

  • Planera och dokumentera och utföra transfer av metoder från R&D till QC och/eller mellan olika ställen/företag

  •  
  • Arbeta med HPAEC-PAD och HPLC

  • Arbeta enligt GMP

Som person är du lätt att samarbeta med och har förmåga att självständigt kunna driva arbetet framåt med god slutledningsförmåga. Du kommer att ha täta kontakter med olika funktioner inom företaget och många möten sker i grupp i nära samarbete med dina kollegor och därför är viktigt att du har god förmåga att kommunicera och är lyhörd. Vidare så ser vi gärna att du är noggrann, strukturerad samt initiativtagande och bidrar till ett positivt arbetsklimat. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 


kvalifikationer.


•  Akademisk utbildning med naturvetenskaplig bakgrund ex kemi eller motsvarande

•  Erfarenhet av att självständigt planera och ansvara för metodvalideringar

•  Erfarenhet av arbete enligt GMP eller ackrediterad verksamhet 

•  Förmåga att uttrycka sig obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska

•  Meriterande om du har erfarenhet av regulatoriska krav inom områdetansökan.

Vi som arbetar på Randstad Life Sciences har alla en bakgrund inom naturvetenskap. Det betyder att vi förstår vad du har för erfarenhet och vad ett lämpligt nästa steg i din karriär kan vara. Vi strävar efter att bli din karriärpartner inom life science för en lång tid framöver! Hos Randstad Life Sciences står din personliga utveckling i fokus, och det är en självklarhet för oss att du får en närvarande konsultchef som med stort engagemang finns tillgänglig här i Uppsala. Hos oss får du fast månadslön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Din anställning omfattas givetvis även av försäkringar, tjänstepension, friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Arbetsgivare: Randstad Life Sciences 

Plats: Uppsala

Omfattning: Konsultuppdrag på heltid med fast månadslön och start i augusti.

Sista ansökningsdag: 2020-07-20, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Kontaktpersoner: Enida Kuric, konsultchef enida.kuric@randstad.se

Referens

201295825

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till