Jobbet Validation Engineer har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat
Heltidsanställd
Uppsala

Arbetsbeskrivning

Testingenjör

Är du en prestigelös lagspelare som vill vara en del av ett ungt och innovativt forskningsföretag? Vill du vara med och utveckla automatiserade system för att effektivt diagnostisera infektionsjukdomar? Då kan det vara just dig vi söker till en spännande roll på Q-linea i Uppsala!
Q-linea utvecklar lösningar för att snabbt och effektivt kunna diagnostisera och behandla infektionssjukdomar, för att på sikt kunna bromsa utvecklingen av antibiotikaresistens och därmed se till att även kommande generationer kan använda antibiotika som en effektiv behandling. Vi söker nu en junior testingenjör till enheten för integrering och verifiering (I&V) som i dagsläget består av ett team med en projektledare och 4st testingenjörer.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden
Utförande av tester på Q-lineas automatiserade system, datainsamling samt dokumentation och efterföljande felsökning och avvikelsehantering hör till vanliga arbetsuppgifter för en testingenjör på Q-linea. Vid verifiering kontrolleras att utkomsten av designen som utvecklats överensstämmer med specifikationerna för systemet. Parallellt med detta upparbetas och planeras nya krav- och testspecifikationer. Teamet på I&V arbetar tillsammans med övriga grupper inom Q-linea för att integrera delfunktioner till ett system, samt specificera och utföra tester på systemet.

Kvalifikationer
Need to have:

  • Ingenjör- eller naturvetenskaplig universitetsutbildning med tekniska kunskaper
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska (förstå, tala, skriva)
Nice to have:

  • Arbetslivserfarenhet av instrument- och/eller produktutveckling samt verifiering, gärna från en regulatoriskt styrd miljö, till exempel GxP eller verifiering av CE IVD produkt.
  • Erfarenhet av arbetssätt i enlighet med ISO 14971 och ISO 13485
Som person är du kommunikativ och har stor samarbetsförmåga, då samarbetet mellan olika enheter inom företaget är mycket viktigt i denna roll. Vidare kan du hantera arbetstoppar och snabba förändringar av arbetsuppgifter, samtidigt som du är noggrann och levererar inom deadlines på ett effektivt och kvalitetssäkert sätt. Du vill driva arbetet framåt och strävar efter att såväl du som företaget ska utvecklas.

Rollen hos Q-linea är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd av Randstad Life Engineering, och arbeta som konsult hos Q-linea. Uppdraget kommer att vara på heltid och det finns goda möjligheter till förlängning.

Arbetsgivare: Randstad Engineering

Plats: Uppsala

Omfattning: 6 månader provanställning hos Randstad Engineering med god möjlighet till förlängning. Start i September.

Sista ansökningsdag: 2019-06-30. Urval sker löpande, så vänta inte med din ansökan!

För mer information: Camille Ridde 070-1486085, camille.ridde@randstad.se

Om Randstad
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Referens

201229768

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till