Jobbet Valdemarsro gymnasium söker barnskötare har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Valdemarsro gymnasium söker barnskötare publicerad av Malmö Stad

Heltid
Malmö
10 ansökningar

Arbetsbeskrivning


Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen är en av tre skolförvaltningar i Malmö stad. Vi ansvarar för utveckling och genomförande av gymnasieskola och vuxenutbildning. Idag är vi 1500 medarbetare och vi finns i hela Malmö. Vi arbetar för att få ungdomar och vuxna att bli aktiva i vårt samhälle. Vi finns för att skapa bästa möjliga förutsättningar för Malmöborna att kunna växa genom livslångt lärande. Vi tror på digitalisering som ett verktyg för att förbättra våra verksamheter och har som mål att bli Malmö stads första helt digitaliserade förvaltning. Vi ger kraft att växa.

Valdemarsro gymnasium erbjuder utbildningar för elever på gymnasiesärskolans individuella och nationella program. Vår ambition är att varje dag möta våra ungdomar utifrån deras förutsättningar och behov för att var och en ska utveckla sitt lärande så långt det är möjligt.

Vi är en lärande organisation och tar detta på allvar. Som stöd för det pedagogiska arbetet har vi två utvecklingspedagoger med inriktning autismspektrum, kommunikation och rörelse samt tre förstelärare med inriktning på bedömning för lärande, kollegialt lärande och IKT. Hos oss får du 130 nya kollegor som alla arbetar för att vara en förebild och en inspirationskälla - en spjutspets inom tillgänglighet, kunskap och kompetens.

Vill du vara en del av vårt arbete?Arbetsuppgifter

Ditt arbete som barnskötare innebär pedagogiskt arbete och omvårdnad av enskilda elever. Du kommer under ledning av ansvarig pedagog att planera, genomföra och utvärdera pedagogiskt arbete med elever. Du kommer även att vara en del av arbetet med ungdomarna på skolans hemvist, som är en LSS-insats i anknytning till skoldagen.


Kvalifikationer

Vi söker dig som har en gymnasial utbildning med inriktning mot barn och fritid eller annan utbildning som bedöms vara likvärdig. Du har med fördel även utbildning inom autismspektrum. Du har flera års erfarenhet av socialt eller pedagogiskt arbete med barn, ungdomar eller vuxna inom autismspektrum. Vi ser gärna att du dessutom har erfarenhet av arbete med barn eller ungdomar på tidig utvecklingsnivå.

Du har goda kunskaper om specifika behov utifrån olika funktionsnedsättningar. Har du även kunskaper och erfarenhet av alternativ och kompletterande kommunikation (AKK) samt lågaffektivt bemötande ser vi det som meriterande.

Som person är du positiv, strukturerad, och flexibel. Du har en mycket god samarbetsförmåga och en hög grad av självständighet. Du behärskar det svenska språket obehindrat, såväl skriftligt som muntligt. Talar du ytterligare ett språk som kan vara till nytta i verksamheten, ser vi detta som positivt.Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs. Du har goda kunskaper om specifika behov utifrån olika funktionsnedsättningar. Har du även kunskaper och erfarenhet av alternativ och kompletterande kommunikation (AKK) samt lågaffektivt bemötande ser vi det som meriterande. Som person är du positiv, strukturerad, och flexibel. Du har en mycket god samarbetsförmåga och en hög grad av självständighet. Du behärskar det svenska språket obehindrat, såväl skriftligt som muntligt.

Omfattning: Heltid

Arbetstid: Dagtid. 

Tillträde: 2018-08-13. Tillträde enligt överenskommelse

Antal platser: 1

Ansökan
Ansök senast: 2018-07-27

Referensnummer: A710766 - Kopia (3)

Kontaktpersoner

Fackliga företrädare

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

Referens

A710766 - Kopia (3)

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till