Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Vaktmästare sökes till Nordkalotten! jobb i Luleå på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Vaktmästare sökes till Nordkalotten! på StudentConsulting

Vaktmästare sökes till Nordkalotten!

StudentConsulting Luleå, Norrbottens län Heltid
Är du en person som trivs att arbeta med fastighetsdrift och inte är rädd för att ta i när det behövs? Då har vi jobbet för dig.

Information om uppdraget:

Pite Havsbad Group är norra Sveriges nya stora hotellkoncern som har 6 hotell i Haparanda, Luleå, Piteå, Hemavan och Arvidsjaur.
Nordkalotten söker nu en vaktmästare för att ta hand om deras fastigheter i Luleå. Arbetet kommer innefatta allmänna vaktmästarsysslor såsom daglig drift och underhåll av fastighet inom- och utomhus.

Exempel på arbetsuppgifter:

• Sedvanlig fastighetsskötsel, inre samt yttre både relaterat till årstiden (t.ex. gräsklippning, sophantering, snöskottning etc.)
• Efter inkommen felanmälan avhjälpa fel (t.ex. rörande belysning, ventilation etc.)
• Enklare reparationer (fastighet, lokaler, inomhus/utomhus)
• Sköta mindre fastighetstekniska arbetsuppgifter och se till att hotellet och alla lokaler är ger ett välvårdat intryck både inom- och utomhus
• Övrigt förekommande arbetsuppgifter

Tjänsten är på heltid 100%, tillsvidare. Arbetstiderna kommer att vara huvudsakligen vardagar 07:00 – 16:00. Du kommer att vara personligt ansvarig för uppdraget då du arbetar främst ensam. Detta innebär att arbete kan förekomma även utanför dessa arbetstider.

Detta är en direktrekrytering och du blir anställd av Nordkalotten.

Detta söker vi:

Du ska ha en positiv inställning och gilla att arbeta, vilket du gör med noggrannhet och effektivitet. Du är en flexibel och ansvarstagande person! Det viktigt att du är snabblärd, driven, självgående samt tar egna initiativ där du ser vad som behöver göras. Du behöver även vara händig och bekväm med att lösa problem som uppstår. Du har den tekniska kompetensen som krävs i kombination med ordningssinne och känsla för god service.

Som vaktmästare kommer du följa rutinbeskrivningar och arbetsuppgifterna involverar både tyngre lyft och lättare arbetsuppgifter. Du träffar dagligen deras kunder och därför behöver du vara serviceminded och ha en god social kompetens.

B-körkort är ett krav.
Har du en bakgrund som snickare, elektriker, VVS eller likande är detta meriterande men inte ett krav.
Låter detta som ett passande jobb för dig? Sök då tjänsten redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 60584