Jobbet Vaktmästare/receptionist sökes för sommarjobb i Sundbyberg har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Vaktmästare/receptionist sökes för sommarjobb i Sundbyberg publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 7 dagar
Heltid
Stockholm
0,00kr/ år
7 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Vill du har en varierad tjänst där du både får möjlighet att jobba som vaktmästare och i reception? Då är denna tjänst rätt för dig!

Information om uppdraget:

En av våra kunder söker nu förstärkning till sitt team under 9-13 juli samt 9-23 augusti. Den 6 juli kommer det hållas en upplärning.

Företaget tillverkar ventiler som levereras till deras kunder runt om i landet. De har ett lager i Sundbyberg dit leveranserna skickas. Leveransen är uppdelad på olika ordrar som då ska lastas av från lastpallen och sorteras upp på hyllor så att kunderna kan komma och hämta dem. Du kommer även att registrera och utföra adminsitrativt arbete kring leveranserna, samt hjälpa till i receptionen vid behov.

Du kommer att bli anställd som konsult hos StudentConsulting och sedan hyras ut till vår kund. Uppdraget pågår under två olika perioder, 9-13 juli och 9-23 augusti Arbetstiden kommer vara under dagtid och vardag.

Detta söker vi:

Du som söker ska vara student på minst 50%.
Du behöver även vara händig och bekväm med att lösa problem som uppstår.
Du ska ha en positiv inställning och gilla att arbeta, vilket du gör med noggrannhet och effektivitet.
Vi vill även att du är prestigtlös och flexibel och är beredd att ta dig an andra arbetsuppgifter vid behov.

Låter detta som ett passande jobb för dig? Sök direkt! Intervjuer och urval sker löpande.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

42799

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till