Jobbet Miljöcontoller i Uppsala har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Miljöcontoller i Uppsala publicerad av Uppsala Vatten och Avfall

Heltidsanställd
Uppsala

Arbetsbeskrivning

Uppsala vatten och Avfall har just nu många initiativ inom bland annat nyinvesteringar i anläggningar. Hos oss finns det en positiv anda och en tro på framtiden.

arbetsbeskrivning.

Du kommer som vår nästa Miljöcontroller VA att vara delaktig i vår starka utvecklingsfas och se till att vi arbetar hållbart. Hos Uppsala vatten kommer du att ha fokus på spillvatten och övriga vattenrelaterade miljöfrågor. Här har vi ett gott samarbete mellan de olika parterna, drifttekniker, ingenjörer och chefer.

ansvarsområden.
I rollen som Miljöcontroller ansvarar du för att se till att verksamheten följer gällande lagar och föreskrifter. En stor del av din tid kommer att ägnas åt att arbeta med utredningar, miljörapporter och tillståndsansökningar. En typisk utredning kan handla om avvikande utsläppsvärden. Andra delar som arbetet omfattas av är rapportering till tillsynsmyndigheter samt uppföljning och behandling av provresultat. Du kommer vara expertstöd när det gäller effekter på miljön som uppkommer på grund av bolagets verksamhet inom VA samt ett bollplank i bolaget. Andra uppgifter kan vara att:

- Olika ärenden mot industrin tex med avseende på PFAS

- Omvärldsbevakning inom VA

- Ta fram och analysera statistik

- Rådgivning inom vattenrelaterade miljöfrågor

omfattning.
Tjänsten avser en heltidstjänst där det finns flextid.

kvalifikationer.
För den här rollen bör du ha goda kunskaper inom vatten och miljöteknik. Du kommer trivas här om du gillar att ha många kontaktytor i jobbet då du kommer ha frekvent kontakt med konsulter, myndigheter, kommuner och flera olika intressegrupper inom vatten inom framförallt Mälardalen och Stockholm. Du tycker om att träffa människor och trivs när du kan driva dina egna projekt i mål. Vi är ett gäng som har ett gott samarbete och stöttar varandra när det behövs. I rollens natur ligger att du har ett arbetssätt som är strukturerat och ordnat. Det är även viktigt för rollen att du behärskar både svenska och engelska mycket väl i tal och skrift samt har körkort för personbil.

Det är meriterande för rollen om du har erfarenhet av:

- Miljörätt och/eller tillsyn, miljöfarlig verksamhet

- Projektledning

- Provtagning

- Miljörevision

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

erfarenhet.
I tjänsten söker vi en person som har god erfarenhet av VA området gärna med tidigare erfarenhet av projektledning.

ansökan.
2019-10-04, urval och intervjuer kommer att ske löpande.

För information: Uppsala Vatten och Avfall har valt att samarbeta med Randstad. Kontakta Rekryteringskonsult Katarina Eken för frågor katarina.eken@randstad.se, 072 237 33 87.

Processen
• Avstämning med kandidater via mail eller telefon

• Intervju hos Randstad i Uppsala

• Intervju hos Uppsala Vatten och Avfall

• Referenstagning

• Erbjudande om anställning

om företaget.
Uppsala Vatten och Avfall har en tydlig inriktning mot hållarbara lösningar för infrastrukturen i Uppsala kommun. Som anställd på Uppsala Vatten och Avfall har du möjlighet att påverka invånarna i Uppsala i sitt vardagliga liv. Det är ett kommunalt bolag med drygt 200 medarbetare som arbetar med dricksvatten, rening av avloppsvatten, hämtning av hushållsavfall, produktion av biogas samt återvinning av avfall. Verksamheten präglas av ett stort engagemang och högt tekniskt kunnande. Bolaget omsätter ca 500 mkr. Läs mer: www.uppsalavatten.se

Referens

201244283

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till