Jobbet Vårdpersonal sökes för kommande uppdrag! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Vårdpersonal sökes för kommande uppdrag! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Östersund

Arbetsbeskrivning

Är du sjuksköterska, undersköterska, vårdbiträde, boendestödjare eller har annan relevant utbildning/erfarenhet och vill bidra till samhället i denna tid? Sök redan idag, då vi träffar kandidater löpande till våra kommande kunduppdrag!

Information om uppdraget:

StudentConsulting är en flexibel samarbetspartner och vi brinner för att skapa jobb för människor. Just nu lägger vi kraft på flexibel bemanning för att stötta upp samhället med personal som kan avlasta vården.

Arbetstiderna kommer att variera beroende på uppdrag. I dessa uppdrag kommer du bli anställd av StudentConsulting och arbeta ute hos våra kunder runtom i Jämtland/Härjedalen.

Detta söker vi:

Vi söker dig som uppfyller följande krav:

- Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
- Du är färdigutbildad sjuksköterska/distriktsköterska, undersköterska, vårdbiträde, boendestödjare eller har annan relevant utbildning/erfarenhet.
- Du är flexibel och kan ställa upp med kort varsel.
- Du har ingen anmärkning i polisens belastningsregister
- Du är ansvarstagande, respektfull, lyhörd och serviceminded.

Du har god struktur i ditt arbete och strävar alltid efter att överträffa de mål du jobbar efter och är omvårdande och flexibel som person. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete inom sjukvården och innehar körkort B.

Passar beskrivningen in på dig? Skicka in din ansökan redan idag!

Sökord: Boendestödjare, Vårdbiträde, Undersköterska, Distriktsköterska, Sjuksköterska

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

54161

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till