Jobbet Växlare har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat
Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Växlare till Euromaint i Hagalund, Solna

Arbetar du idag som lokförare? Saknar du kollegor i din nuvarande roll? Vill du arbeta på ett och samma ställe och slippa långa resor? Då ska du söka till arbetet som Växlare hos EuroMaint Rail vid bangården i Hagalund, Solna.

Arbetet som Växlare på EuroMaint Rail innebär att du ansvarar för fordonsväxling, omflyttning och omplacering på sidospår och/eller huvudspår av SJ s samtliga fordonstyper på bangården. I rollen kommer du även till viss mindre del att få arbeta med fordonsreparationer. Allt arbete rapporteras i fordonsdatasystemet samt affärssystem.

Som Växlare arbetar du alltid tillsammans med en kollega och kommer att tillhöra en arbetsgrupp med kollegor i ett arbetslag.

EuroMaint Rail har mycket höga säkerhetskrav och rutiner för rollen gällande arbetsmiljö, trafiksäkerhet, kvalitet och effektivitet. När du blir anställd kommer du att få ett mycket omfattande utbildningspaket och interna utbildningar och säkerhetsgenomgångar för att få behörighet att arbeta med fordonen.

För att bli godkänd Växlare kommer du att genomgå en formell växlingsutbildning.

Formella krav

Vi ser att du har examen från gymnasium, meriterande med verkstadsmekanisk eller likvärdig teknisk utbildning.

Mycket meriterande om du arbetar eller har arbetat som lokförare.

Eftersom vi utför säkerhetsrelaterade arbeten enligt skrivna instruktioner samt dokumenterar på utfört säkerhetsarbete så krävs god kommunikationsförmåga på svenska i tal och skrift.

Personlighet

Som person har du en hög ansvarskänsla och ett högt säkerhetstänkande. Du är en flexibel, ansvarstagande och positiv person med god kommunikationsförmåga. Vi värdesätter egenskaper som visar att du är öppen för förändringar och gillar att hitta nya sätt att lösa dagliga frågor som uppkommer i rollen som växlare. Du har dessutom en hög analytisk förmåga och en god simultankapacitet.

Villkor

 Vi söker dig som kan arbeta skift i ett rullande schema, arbetet innebär även nattskift och tjänstgöring var tredje helg.

Fast månadslön enligt EuroMaint Rail s kollektivavtal. Ob-tillägg och övertidsersättning tillkommer.

Arbetstiden varierar mellan 36 – 38 timmar per vecka, enligt gällande skiftschema. Flera dagars ledighet ges mellan skiften.

Parkeringsmöjlighet finns vid Hagalundsverkstaden, mot betalning.

Friskvårdsbidrag, fri medicin och sjukvård upp till högkostnadsskydd.

Tjänsten inleds med en provanställning, därefter tillsvidareanställning.

Vi tillsätter kandidater löpande, så Välkommen att söka redan nu!

 Om företaget

Euromaint erbjuder kvalificerat tekniskt underhåll av SJ s lok, personvagnar och X2000. Euromaint har kompetens inom alla typer av spårburna fordon för persongodstrafik samt infrastrukturarbeten. Här arbetar Sveriges främsta specialister inom underhåll av järnvägsfordon. Underhållserbjudandet omfattar allt från trafiknära underhåll till fältservice, revisioner och utveckling av underhållskoncept.

Referens

45638

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till