SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Växeltelefonist till Schibsted på KFX HR-Partner

Växeltelefonist till Schibsted

KFX HR-Partner Stockholm, Stockholms län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Om tjänsten

Har du tidigare erfarenhet av service och söker en social och kommunikativ tjänst? Vi söker nu en växeltelefonist till Schibsted. Vill du ha ett arbete där du får utvecklas och vara med att utveckla? Då kan detta vara tjänsten för dig!

För Schibsteds räkning, som är ett av Europas ledande mediaföretag beläget i centrala Stockholm, söker vi nu en växeltelefonist på heltid med start i Augusti. Arbetstiderna är på rullande schema 8-16:30 eller 9:20-18, måndag till fredag.

Om oss

KFX HR-partner är ett auktoriserat bemannings-, rekryterings- och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är ett bemanningsföretag som värnar om den personliga kontakten med alla våra medarbetare. Vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare.

Du kommer att bli anställd av KFX HR-partner, därför är det viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det viktigt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt och ska därför förstå vår och kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är Stolthet, Omtanke och Engagemang, dessa ska genomsyra allt vi gör.

Om företaget

Schibsted är ett familjärt bolag med över 60 digitala varumärken bestående av ledande onlinemarknadsplatser, mediehus i världsklass och tekniksatsningar, men framför allt av fantastiska människor! Schibsted satsar mycket på sina interna medarbetare med allt från interna events till extraordinära förmåner som exempelvis egen restaurang och olika kurser.

"Tillsammans skapar, upplever, misslyckas och förbättrar" är Schibsteds ledord. Det är spännande och ibland kaotiskt, men aldrig tråkigt.

Arbetsuppgifter

Tillsammans med ditt team på 3 personer tar ni emot inkommande samtal och mail samt ger kunden förstklassigt bemötande och ser till att de blir hänvisade till rätt person. Utöver detta ansvarar du för att uppdatera såväl mallar som system och kommer att få vara delaktig i att utveckla systemet så att det på bästa sätt är anpassat för arbetet som utförs.

Kvalifikationer

  • Tidigare erfarenhet av arbete i en liknande serviceroll
  • Goda kunskaper i det svenska och engelska språket, både i tal och i skrift
  • Mycket god telefon, system- och datavana

Som person är du lyhörd, positiv, utåtriktad och har god problemlösningsförmåga.
Du känner dig bekväm i servicerollen och kan hantera tuffa samtal från kunder. Vidare är du en person som trivs i ett högt tempo, arbetar strukturerat och känner dig trygg med att skapa struktur i ditt arbete.

Övrigt

Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid och tillsvidare där du blir anställd hos oss på KFX HR-partner. Vi arbetar löpande med urval och rekommenderar dig att skicka in din ansökan redan idag! Vid frågor angående rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Madeleine Ranström på 08-663 99 00.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 246847