Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Växeltelefonist sökes omgående till AniCura job in Stockholm at TNG Group AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Växeltelefonist sökes omgående till AniCura på TNG Group AB

Växeltelefonist sökes omgående till AniCura

TNG Group AB Stockholm, Stockholms län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Två Växeltelefonister med servicekänsla och stort intresse för djur sökes omgående till AniCura Djursjukhuset Albano i Danderyd.

Brinner du för att leverera service på hög nivå? Trivs du i en roll där du har telefonen som ditt främsta arbetsverktyg? Skulle du också lockas av en roll som Växeltelefonist i en spännande organisation där djuren står i fokus? Perfekt! Sök då rollen som Växeltelefonist till AniCura Djursjukhuset Albano i Danderyd i Norra Stockholm. Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

AniCura erbjuder ett omväxlande arbete på ett trivsamt och populärt djursjukhus med ca 45 000 besök per år, ett brett utbud av vårdtjänster och intressanta fall. Här arbetar ca 250 personer, varav ca 70 är veterinärer, många med specialistkompetenser inom en lång rad områden. Här står omtanken och kärleken till djuren alltid i fokus! 

I rollen som som växeltelefonist erbjuder vi dig en viktig roll, där du tar emot samtal och utgör den första kontakten för de djurägare som ringer och söker rådgivning eller akut vård för sina djur. Som växeltelefonist hos AniCura står djuren och dess ägare alltid i centrum, när du ger råd och guidar dem vidare t ex för en tid hos veterinär.

Vi på TNG bryr oss om våra anställda och som konsult hos TNG omfattas du av kollektivavtal, försäkringar och friskvårdsbidrag.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I din roll som växeltelefonist hos AniCura hanterar du inkommande akutsamtal och gör din bedömning med hjälp av tydliga flödesscheman och ser därefter till att ärenden kommer vidare till rätt person eller avdelning. 

Dina arbetsuppgifter innebär att:

  • Ge råd och guida vidare inkommande akutsamtal
  • Bedöma de ärenden som inkommer och boka akuttider vid behov
  • Efter bedömning ta ärendet vidare till exempelvis veterinär, djursjuksköterska eller djurambulans 
  • Informera receptionen om djur som är på väg in till djursjukhuset 
  • Ta uppgifter om djurägare och djuret samt journalföra ärendet

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I rollen som växeltelefonist på AniCura kommer du bli en del av teamet Telefoni, där du tillsammans med en teamledare och nio andra kollegor tar emot och hanterar inkommande akutsamtal.

Tjänsten är på heltid med start omgående enligt överenskommelse och är tänkt att löpa på t o m 31 augusti 2021, du kommer under denna period vara anställd som konsult hos TNG. Vid start av uppdraget kommer du genomgå en introduktion.

Tjänsten är på heltid och innebär schemalagt arbete under dagtid, kvällar och helger. Du arbetar enligt följande pass: Månd-Fred: 07.00-16.00 eller 15.30-22.00, Lörd-Sönd: 10.00-16.00 eller 15.30-22.00.

Tjänsten är placerad nära goda kommunikationer och du erbjuds en fast lön samt ob-tillägg.

VEM ÄR DU?

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete inom växel, telefoni, reception eller från annat serviceyrke och trivs att arbeta med telefonen som främsta arbetsredskap. Du brinner för att arbeta med service och telefoni och har du även tidigare erfarenhet av arbete i växel eller reception är detta meriterande för rollen. Ett krav för rollen är dock att du har utbildning och/eller erfarenhet av arbete som djursjuksköterska eller djursjukvårdare eller liknande erfarenhet från arbete i djurbutik.

Eftersom tjänsten innebär många kontaktytor är det av stor vikt att du är kommunikativ och relationsbyggande samt hanterar svenska och engelska i tal och skrift. Utöver detta är det även ett stort plus om du har ett starkt intresse för djur och djursjukvård. Det viktigaste för att klara av rollen är dock att du som person är serviceorienterad, lyhörd, lugn och noggrann. För att lyckas i rollen är det också viktigt att du tycker om att arbeta i team samt är prestigelös och flexibel. I den här rekryteringen lägger vi därför stor vikt vid din personliga lämplighet.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
 

Rekommenderade jobb

Växeltelefonist sökes omgående till AniCura
TNG Group AB Stockholm Heltid
Deltidsjobb inom lager i Jordbro
Randstad AB Stockholms län - Jordbro Deltidsanställd
Ej angett
Svetsare sökes till kommande uppdrag i Strängnäs
Randstad AB Södermanlands län - Strängnäs Deltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: CF84395D9BBC4440953B14C18367A000