Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Växeltelefonist på 75–100% sökes till kund i Västerås! jobb i Västerås på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Växeltelefonist på 75–100% sökes till kund i Västerås! på Uniflex

Växeltelefonist på 75–100% sökes till kund i Västerås!

Uniflex Västerås, Västmanlands län Heltid
Jobbeskrivning
Vi söker en växeltelefonist med start omgående på 75–100%. Från mitten på december utökas tjänsten till 100% löpande. Som växeltelefonist kommer du att arbeta med att hjälpa kunder, medarbetare, leverantörer med flera att hitta fram till rätt avdelning. Dina dagliga verktyg är telefon samt dator vilket därmed gör det meriterande om du är van vid service och administration. Vår kund har en otrolig stor organisation med kontor över hela landet, så du kommer att vara spindeln i nätet för att få den vardagliga kommunikationen i verksamheten att fungera. Krav •Telefoni-vana •Flytande tal och skrift i både svenska och engelska •Tidigare erfarenhet av arbete med dator •Flexibilitet & lagspelare Arbetstider: Arbetstiderna varierar mellan 06.45-21.15 måndag-fredag. Flexibilitet är av yttersta vikt då arbetstider och dagar varierar. Söker du efter en arbetsplats med god sammanhållning där man ständigt får utmanas, utvecklas och arbeta framåt tillsammans ska du skicka in din ansökan redan idag!

Personliga egenskaper
Stor vikt kommer att läggas vid personlig tillämpning. Vi ser att du som söker är samarbetsvillig och lösningsfokuserad. Det är även av stor vikt att du har starkt service- och kundfokus. Du är ansvarstagande och trivs även när det är höga arbetstoppar.


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 56089