Jobbet Värdetransportör sökes till kund i Luleå har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Värdetransportör sökes till kund i Luleå publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 4 dagar
Heltid
Luleå
0,00kr/ år

Arbetsbeskrivning

Är du en ansvarstagande person? Gillar du att arbeta med service och har bra körvana? Vill du ha ett självständigt, ansvarsfullt och omväxlande arbete med kundkontakt så kommer du att trivas i rollen som värdetransportör!

Information om uppdraget:

I arbetsuppgifterna ingår hämtning och lämning av pengar, tömma serviceboxar samt ladda uttagsautomater hos deras kunder. Som värdetransportör är du ansiktet utåt och representerar företaget i dina möten med deras kunder och kolleger. Vidare söker vi dig som är riskmedveten och besitter hög etik och moral. I jobbet ges du ett stort ansvar och det är av stor vikt att du alltid gör saker ordentligt och inte slarvar eller tar genvägar i dina tillvägagångssätt. Tjänsten är ett spännande och rörligt arbete där du varje dag möter andra människor. Tjänsten kommer att utgå från kundens kontor i Luleå.

Arbetstiderna är varierande och fastställs genom schema. Oftast mellan 6:00-22:00.

Detta söker vi:

Krav för att söka tjänsten:
- Fullgjord gymnasieutbildning
- Ostraffad
- Väktarutbildning 1 och 2 (VU1 och VU2)
- B-körkort

Erfarenhet av arbete som kombinerar kundbemötande, service och körning i tjänst såsom exempelvis budbilschaufför är meriterande. Goda kunskaper, skriftligt och muntligt, i svenska. Personliga egenskaper som är viktiga är att du är engagerad, ordningsam och serviceinriktad. Du skall ha god fysik och hälsa. Vi vill att du ser långsiktigt på tjänsten. Detta är en rekrytering och StudentConsukting ansvarar för rekryteringsprocessen. Vi kommer att gå ut med företagsnamnet om du blir kallad på intervju. Tjänsten söks via vår webbplats. Tillträde sker så snart vi hittat rätt kandidat, skicka därför in din ansökan idag!

Om arbetsgivaren:

Kunden är marknadsledande inom värdehantering i Sverige. Basen i deras verksamhet är att på ett tryggt, säkert, pålitligt och effektivt sätt hantera kontanter och värdeföremål som finns i samhället. De är 1200 medarbetare och finns på 15 orter runt om i landet. Koncernen är ett internationellt företag med huvudkontor i Stockholm och över 440 platskontor i Europa och USA.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

41174

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Säljare sökes till Bengtssons Maskin Luleå StudentConsulting
BIDW Next_Luleå Luleå CGI
Industrielektriker Luleå Scania
Erfaren webbutvecklare till Tieto Luleå Professionals Nord
Heltidsjobb som teknisk elmontör! Luleå StudentConsulting
IT-konsult sökes till Hi5 i Luleå! Luleå StudentConsulting
Extrajobb inom IT i Luleå Luleå StudentConsulting
Serveringspersonal till Nordkalotten Luleå StudentConsulting
Kandidatkommunikatör Luleå StudentConsulting
Sommarjobba som kock på Pite Havsbad! Piteå StudentConsulting
SOS-operatör Luleå Luleå SOS Alarm
SPA-personal sökes till Pite Havsbad! Piteå StudentConsulting
Sommarjobba på äventyrsbadet! Piteå StudentConsulting

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Transport - lager - logistik - Luleå).