Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Värderingsdriven Ekonomichef till RFSL jobb i Stockholm på Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Värderingsdriven Ekonomichef till RFSL på Poolia

Värderingsdriven Ekonomichef till RFSL

Poolia Stockholm, Stockholms län Heltid

RFSL:s uppdrag är viktigare än någonsin. Så vill du vara med och bygga vidare på en stolt historia av kamp för hbtqi-personers mänskliga rättigheter och bidra till ett mer jämlikt och humant samhälle?

RFSL arbetar modernt och erbjuder hybridkontor med möjlighet att påverka ditt val av fysisk arbetsplats. Om du inte bor och arbetar i Stockholm bör du dock vara inställd på att kunna vara på plats några arbetsdagar varannan vecka. Varmt välkommen med din ansökan.

Om tjänsten
Som ekonomichef har du en nyckelfunktion i organisationen och rapporterar till verksamhetschefen samt ingår i RFSL:s ledningsgrupp. Du ansvarar tillsammans med dina fyra medarbetare för att säkerställa en välfungerande och strukturerad ekonomifunktion. Vill du anta det spännande uppdraget att driva och vidareutveckla RFSL:s ekonomi- och administrationsenhet ytterligare?

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Som ekonomichef har du det övergripande ansvaret för organisationens ekonomi- och administrationsenhet. Enheten består av fyra personer som du som chef förväntas leda och stötta i det dagliga arbetet. Tjänsten är såväl strategisk som operativ och du arbetar tätt tillsammans med teamet.

Vidare är du det självklara interna bollplanket och du agerar som kontaktperson gentemot revisorer, banker och övriga externa parter gällande ekonomifrågor. Som ekonomichef är du föredragande för styrelsen i frågor som rör organisationens ekonomiska läge och du ansvarar för att ta fram väl grundade beslutsunderlag till styrelsen.

Vid sidan om det dagliga och löpande arbetet bedriver du utveckling av ekonomi- och administrationsfunktionen och är initiativtagande i att effektivisera våra interna processer.

Vem är du?
Du är en fena på redovisning, har ekonomiutbildning eller likvärdiga kunskaper förvärvade genom praktiskt arbete. Vi söker dig som är en naturlig, trygg och stabil i en ledande position med bred erfarenhet från liknande tjänst. Då det är en mindre ekonomiavdelning är det av yttersta vikt att du är en flexbiel och prestigelös person som även är inställd på stötta med operativt löpande arbete inom tex redovisning.

Vi ser gärna att du har haft formellt personalansvar tidigare, och om du har erfarenhet från arbete i den ideella sektorn är det ett plus. Vi ser framför oss att du har ett intresse för hbtqi-frågor och kommunicerar väl på svenska och engelska i både tal och skrift. Meriterande är även om du kan uttrycka dig på flera språk utöver svenska och engelska.

Du samverkar med lätthet med alla i organisationen och bidrar till en positiv stämning på arbetsplatsen. Du är en stabil person som är bra på att bygga team och vet hur du entusiasmerar dina medarbetare. Vidare har du integritet, ordningssinne och en god förmåga att förklara siffror för andra på ett pedagogiskt sätt. Stor vikt kommer läggas vid din personliga lämplighet.

RFSL eftersträvar att vara en arbetsplats med medarbetare med olika perspektiv och erfarenheter, varför vi välkomnar en mångfald och bredd av sökanden.

Om verksamheten
RFSL, Riksförbundet för homosexuellas, bisexuellas, transpersoners, queeras och intersexpersoners rättigheter, är en ideell organisation som grundades 1950.

RFSL:s målsättning är ett öppet och jämlikt samhälle med samma rättigheter, möjligheter och skyldigheter för hbtqi-personer som för alla andra i samhället. RFSL arbetar lokalt, nationellt och internationellt, med 36 avdelningar runt om i Sverige och över 30 partnerorganisationer i internationella program som finns bland annat i Östra Europa, Södra Afrika och Södra Asien.

RFSL bedriver bland annat en stödmottagning för våldsutsatta, en utbildnings- och certifieringsverksamhet, stödgrupp och mötesplats för asylsökande, hivprevention och hälsa, familjeprojekt, seniorprojekt och ett aktivt påverkansarbete för hbtqi-personers rättigheter. Läs gärna mer om oss på www.rfsl.se

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 60331