Jobbet Värdar till spännande endagsevent den 1 juni! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Värdar till spännande endagsevent den 1 juni! publicerad av Academic Work

Deltidsanställd
Norrköping

Arbetsbeskrivning

Har du inget särskilt inplanerat den 1 juni? Vill du jobba lite extra för att dryga ut semesterkassan? Vi söker två engagerade personer som kan ansvara för kassahantering och att svara på frågor från deltagare. Är du intresserad? Sök jobbet omgående.


Om tjänsten
Academic Work söker för vår räkning 2 eventvärdar som kan arbeta den 1 juni, kl. 9-14.30. Observera att det bara är den 1 juni och det är därför viktigt att du är tillgänglig för arbete den dagen.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Color Obstacle Rushs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
AcademicWork

Arbetsuppgifter
Som eventvärd kommer du arbeta på eventet The Colour Obstacle Rush tillsammans med dina kollegor och ansvara för att allt går precis som det ska. Eventet är den 1 juni i Himmelstalund på Riksvägen.

Tjänsten passar dig som är energisk, aktiv, sportig och har god social kompetens och söker ett trevligt extrajobb under en dag där du får träffa mycket människor och ge förstklassig service.

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• Har möjlighet att jobba den 1 juni
• Har tidigare erfarenhet från ett servicerelaterat arbete
• Är bekväm med att prata både svenska och engelska
• Vill vara en del av besökarnas upplevelse av eventet och sprida glädje

ÖVRIG INFORMATION

• Start: 1 juni
• Omfattning: 1 dag. Kl 9.00-14.30
• Placering: Norrköping

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

Referens

15025809-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till