SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Välbetalt extrajobb på Landvetter flygplats jobb i Göteborg på Academic Work

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Alla Jobb

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Välbetalt extrajobb på Landvetter flygplats på Academic Work

Välbetalt extrajobb på Landvetter flygplats

Academic Work Göteborg, Västra Götalands län Deltid
Ansök på företagets hemsida
Vi söker nu ännu fler studenter till Academic Works studentpool hos vår kund ute på Landvetter! Är du student och känner att du vill dryga ut studentkassan med ett välbetalt extrajobb? Söker du ett fysiskt arbete som inte krockar med viktiga föreläsningar och seminarier? Låter det som något för dig? Sök tjänsten redan idag då urvalet sker löpande.


Om tjänsten
Academic Work söker efter nya taggade studenter till vår studentpool ute på Landvetter! Som terminalarbetare arbetar du efter behov, men ska kunna ligga tillgänglig minst 2 pass/vecka. Du kommer bli en del av vår studentpool där vi ser att du finns tillgänglig att boka upp dig på 2 pass varje vecka.

Arbetspassen är förlagda på vardagar kl. 04:00-09:00 och kl. 16:00-21:30 där vi ser att du kan arbeta både morgon och kväll. Det finns även söndagspass tillgängligt mellan kl 14:30-23:00.

Du kommer bli en del av en arbetsgrupp med riktig härlig stämning och teamkänsla. För dig som visar intresse finns möjlighet att på sikt ta extra ansvar och utvecklas i rollen och på företaget. Det finns även möjlighet till att få arbeta extra över sommar och andra storhelger.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter
Som terminalarbetare jobbar du med varierande uppgifter; du tar hand om inkommande försändelser från både flyg samt lastbil och sköter tillsammans med resten av teamet hela arbetsprocessen fram till lastning av kurirbilar. Du jobbar i tätt samarbete med resten av gruppen i ett periodvis högt tempo.

Du kommer till exempel att arbeta med:

* Pall- och pakethantering
* Sortering och lastning
* Scanning av paket
* Lastning av kurirbilar

Vi söker dig som

* Kan arbeta både morgon- och kvällspass
* Har minst sex månaders arbetslivserfarenhet
* Har egen bil och körkort
* Studerar en eftergymnasial utbildning med minst 1- 2 år kvar, utan praktikperioder
* Talar och förstår svenska obehindrat då detta krävs i de dagliga arbetsuppgifterna.

Det är meriterande om du:

* Har tidigare erfarenhet från en liknande tjänst
* Innehar truckkort för motviktstruck

Tjänsten passar dig som är noggrann, flexibel och självgående. Vi tror att du är lättlärd och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Eftersom arbetet kan innefatta en hel del tunga lyft är det fördelaktigt om du är i god fysisk form. Vi ser också att du är öppen, social och inte har några problem med att jobba ihop i grupp.

Övrig information

Kundens terminal ligger i anslutning till Landvetter flygplats. Flygplatsen är ett säkerhetsklassat område och därför kommer du att registerkontrolleras enligt Transportstyrelsens bestämmelser, samt att ett utdrag ur belastningsregistret från Polismyndigheten kommer att efterfrågas. Vi kommer även behöva göra en 5-års kontroll, vilken också är av säkerhetsskäl.

* Start: Enligt överenskommelse.
* Omfattning: Vid behov, minst två pass i veckan
* Placering: Göteborg, Landvetter

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Information om företaget
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 15082655-SE