Jobbet Välbetalt extrajobb för studenter har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Välbetalt extrajobb för studenter publicerad av Academic Work

Deltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Är du student med 2 år kvar av dina studier och letar efter extrajobb till vintern? Då finns jobbet för dig här! Fria Bröd är idag Skandinaviens ledande bageri inom frysta glutenfria bageriprodukter. Vi söker dig som är studerande och vill ha ett långsiktigt extrajobb som produktionsmedarbetare. Läs vidare och sök tjänsten idag.


Om tjänsten
Academic Work söker för Fria Bröds räkning en studerande medarbetare till produktionsteamet på deltid. Tanken är att du även kan stötta upp i Fria Bröds produktion vid behov.

Produktionen har tre olika skift som du behöver vara flexibel med att kunna ta dig an. Krav ligger på att du kan ta dig an två pass i veckan. Skiften har följande arbetstider:

• Morgon: 06:05-14:25
• Dag: 14:05-22:25
• Natt: 22:05-06:05

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos Fria Bröd.

Som anställd av Academic Work erbjuds du: Kollektivavtal: Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Dedikerad konsultchef: Som anställd på Academic Work får du alltid en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Konsultchefens uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Arbetsuppgifter
Som medarbetare i produktionsteamet kommer du att få ta del av spännande bageriproduktion. Detta innebär att du bland annat kommer att arbeta med paketering av produkter, skötsel av diverse maskiner, underhåll och rengöring enligt givna instruktioner. Du ska i samband med detta se till att produkterna som lämnar produktionen uppfyller samtliga av Fria Bröds kvalitetskrav.

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• Är student och har minst två år kvar på dina studier.
• Kan arbeta 2 pass i veckan
• Det är meriterande om du har erfarenhet från produktion sedan tidigare

Vi ser gärna att du har ett visst tekniskt intresse. Det är meriterande om du har utbildning eller erfarenhet inom bageri eller livsmedel. Som person är du kommunikativ, prestigelös och lyhörd och tar gärna del gärna del av Fria Bröds kärnvärden om att skapa en positiv och möjlighetssökande atmosfär på företaget. Vidare är det viktigt att du har en flexibel inställning till olika arbetssituationer och -tider.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande. Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg02@academicwork.se under kontorstid. Kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Information om företaget
Fria Bröd är ett familjeägt företag som har en stark värdegrund och vill varje dag baka det bästa glutenfria brödet. Fria Bröd är marknadsledande i Skandinavien inom gluten-, laktos- och mjölkfria bageriprodukter och bakar sina bröd utifrån ett unikt recept. Alla Frias produkter är färskfrysta.

Referens

15034245-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till