Jobbet Välbetalt eftermiddagsjobb på terminal för studenter i Helsingborg har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Välbetalt eftermiddagsjobb på terminal för studenter i Helsingborg publicerad av StudentConsulting

Heltid
Helsingborg
0,00kr/ år
7 ansökningar

Arbetsbeskrivning

För kunds räkning söker vi dig som studerar eller har annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 % och vill jobba fysiskt på terminal på vardagseftermiddag.

Information om uppdraget:

Vår kund är ett välkänt företag inom speditionsbranschen. Arbetsuppgifterna består av arbete i deras terminal där arbetsuppgifterna främst består av lossning och sortering av paket. Till denna tjänst söker vi dig som är student och vill jobba extra alternativt dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning och vill jobba extra. I huvudsak är arbetstiderna måndag - fredag mellan kl. 15.00 - 19.00. Arbetsuppgifterna är fysiskt krävande och ett högt tempo krävs. Eftersom vi ser långsiktigt på uppdraget ser vi gärna att du har minst 1 år kvar av dina studier. Vi ser även att du kan jobba 2-3 eftermiddag i veckan.

Du kommer att vara anställd av StudentConsulting men arbeta hos vår kund i Helsingborg. Tjänsten kommer att tillsättas så fort vi hittat rätt kandidat, så tveka inte att söka redan idag!

Detta söker vi:

Som person bör du som söker vara en person som inte är rädd för att ta i! Då arbetet stundtals är fysiskt krävande är det viktigt att du har en god fysisk förmåga och gillar att jobba i ett högt tempo. Vidare bör du vara effektiv, noggrann, ordningsam samt ha erfarenhet av att arbeta med ansvar. Dessutom är det viktigt att du är en lagspelare som trivs med att arbeta i grupp. Till sist är det centralt att du är kvalitetsmedveten då det är av vikt att paketen sorteras snabbt och rätt.

Truckkort är meriterande men inte ett krav.

Välkommen med din ansökan!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

42354

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Extrajobb-studentjobb - Helsingborg).
Du kan avregistrera dig när som helst.