Jobbet Vägprojektör sökes till Sweco i Karlstad har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Vägprojektör sökes till Sweco i Karlstad publicerad av Framtiden

Heltidsanställd
Karlstad

Arbetsbeskrivning


Stämmer egenskaperna, ordningsam, nyfiken och driven in på dig? Vill du arbeta på ett företag i framkant inom svensk infrastruktur? Då är detta tjänsten för dig.

Dina arbetsuppgifter
Som vägprojektör hos Sweco kommer du få en bred roll i projekt mot olika beställare. Man arbetar från ett tidigt stadie med att modellera fram underlag till vägprojektets handlingar. Man skapar modellerna och ritningarna i främst AutoCAD, NovaPoint. Man börjar med att rita vägen ur ett fågelperspektiv, sedan i profil och avslutar med en sektionsritning. Detta slås sedan ihop och skapar ett underlag som används vidare i projektet. Man kommer också arbeta med beräkningnar, mängdning och att göra vägplaner. Projekten man arbetar i är oftast utbyggnad, tillbyggnad eller ombyggnad av befintlig sträcka. På sikt finns möjlighet att avancera till att bli teknik ansvarig, specialist eller uppdragsledare.

Om företaget
Sweco är ett internationellt företag som tillhandahåller ett brett utbud av tjänster inom hela tekniksektorn med allt från miljö, infrastruktur, bygg, arkitektur till installation, industri och energi. Swecos konsulter inom mark och anläggning arbetar med projektering och konstruktion i såväl större som mindre infrastrukturs projekt och det finns goda möjligheter att utvecklas och göra kompetensutbyte mellan de olika teknikområdena.
Denna rekrytering gör vi på Framtiden AB i samarbete med Sweco och Sweco önskar därför att alla ansökningar går via Framtidens rekryteringskanaler.


Din profil
Som vägprojektör ser vi till dig som har arbetat minst något år med liknande arbetsuppgifter samt har kunskaper i AutoCad. Vi ser att du brinner för att arbeta inom branschen och att du trivs i en roll som konsult. Vi ser också att du har en god förmåga att administrera handlingar i skrift.

Skallkrav:
• Arbetslivserfarenhet inom branschen
• AutoCAD
• Svenska, engelska i tal & skrift

Meriterande:
• Kunskaper inom NovaPoint och eller Civil3D
• Arbetat mot trafikverket sedan tidigare
• Innehar kunskaper inom VGU (Vägar och utformningsmanual)


Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.Villkor
Start: Enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse
Ort: Karlstad
Arbetstider: 08.00-17.00

Välkommen med din ansökan redan idag. Vi behandlar våra ansökningar löpande.


Referens

19525

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till