Jobbet Vägprojektör/Geotekniker till Svenska Geotech AB har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Vägprojektör/Geotekniker till Svenska Geotech AB publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Uddevalla

Arbetsbeskrivning

Är du nyutexaminerad ingenjör inom väg & vattenbyggnad, samhällsbyggnad, geoteknik eller annat liknande område? Vill du få möjlighet att skaffa värdefull erfarenhet inom geoteknik och arbeta på ett växande företag med goda utvecklingsmöjligheter?

Information om uppdraget:

Nu söker vi på StudentConsulting en Vägprojektör/Geotekniker till vår kund Svenska Geotech. Svenska Geotech AB är importör och leverantör av bygg-, mark- och anläggningsprodukter. Deras huvudkontor är placerat i Uddevalla och ett säljkontor i Kalmar samt dotterbolagen Norske Geotech AS och Contractor Trading AB. Företaget startades 2008 och har sedan dess utvecklats och breddats med flera produktområden. Svenska Geotechs kunder är såväl grossister som entreprenörer, allt från enmansföretag till stora entreprenadföretag med miljardomsättning. Svenska Geotech AB ingår i Indutradekoncernen.

Svenska Geotech erbjuder ett varierande och utvecklande arbete och du ges möjligheten att i hög grad styra ditt eget arbete med ett stort eget ansvar för dina kunder, uppdrag, och affärer.

I rollen som Vägprojektör/Geotekniker kommer du arbeta projektbaserat och ansvara för dimensioneringar och konstruktioner för projektet. Du kommer utföra dimensioneringar för markstabiliseringsprodukter för vägar, plattformar och byggnader. I projektets slutfas ansvarar du även ofta för försäljningen och du kommer fungera som teknisk rådgivare för Svenska Geotechs säljpersonal samt vara kontaktperson gentemot Svenska Geotechs leverantör Tensar International Limited. Tensar kommer att ge dig gedigen utbildning i förekommande programvaror som du har till din hjälp, denna utbildning förläggs till kontoren i UK och Holland. I tjänsten förekommer resor till kunder, partners, leverantörer och konsulter.

Du kommer att arbeta i ljusa och fina lokaler i Uddevalla. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen men du får en anställning hos Svenska Geotech AB. Tjänsten är en tillsvidareanställning och arbetstider är som utgångspunkt 7–16 med möjlighet till flextid och start sker enligt överenskommelse.

Detta söker vi:

Vi söker dig som innehar en akademisk ingenjörsutbildning inom relevant område. Det är meriterande om du har erfarenhet inom geoteknik. För att bli framgångsrik i rollen ser vi att du är strukturerad, lyhörd och social. Du är självgående och har ett stort driv och en vilja att axla eget ansvar. Arbetet innebär mycket kontakter så det är viktigt att du är kommunikativ samt har en god förmåga att samarbeta och bygga goda relationer.

Stämmer ovanstående beskrivning in på dig? Sök då jobbet redan idag! Urval och intervjuer sker löpande.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

48477

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till