Jobbet Vägprojektör/Geotekniker sökes till Svenska Geotech AB! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Vägprojektör/Geotekniker sökes till Svenska Geotech AB! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Uddevalla

Arbetsbeskrivning

Är du nyutexaminerad ingenjör inom väg & vattenbyggnad, samhällsbyggnad, geoteknik eller annat liknande område? Vill du få möjlighet att skaffa värdefull erfarenhet inom geoteknik och arbeta på ett växande företag med goda utvecklingsmöjligheter?

Information om uppdraget:

Nu söker vi på StudentConsulting en Vägprojektör/Geotekniker till vår kund Svenska Geotech. Svenska Geotech AB är importör och leverantör av mark-, bygg och anläggningsprodukter. Företaget har huvudkontor i Uddevalla och ett säljkontor i Kalmar samt dotterbolagen Norske Geotech AS och Contractor Trading AB. Företaget startades 2008 och har sedan dess utvecklats och breddats med flera produktområden och med god lönsamhet och fin framåtsikt.

I rollen som Vägprojektör/Geotekniker ansvarar du för dimensioneringar och konstruktioner i olika typer av projekt. Tex dimensioneringar för markstabiliseringsprodukter för vägar, plattformar och byggnader. Ofta blir du själv ansvarig för försäljningen i projektets slutfa,s. I tjänsten förekommer i viss mån även resor i olika syften från kundbesök till teknikträffar. I det dagliga så arbetar du tätt med säljpersonalen, kunder, konsulter men även företagets leverantör Tensar.

Du kommer att ta dig an en ny roll inom företaget där det idag finns en stor efterfrågan på denna tekniska kompetens. Du får möjlighet att arbeta i ett sammansvetsats team med stort eget ansvar och i en vardag som bjuder på många olika uppdrag som du själv är med och skapar samt påverkar. Svenska Geotech arbetar ofta i tidiga skeden i projekten. Oftast då med beställare eller konsulter för att hitta just den bästa tekniska lösningen både hållbarhetsmässigt och miljömässigt för det unika projektet.

Placeringsort för tjänsten är på huvudkontoret i Uddevalla men det finns möjlighet att jobba hemifrån eller på kontorshotell på annan ort. Detta är en direktrekrytering vilket innebär att StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen men du får en anställning hos Svenska Geotech AB. Tjänsten är en tillsvidareanställning och arbetstider är som utgångspunkt 7–16 med möjlighet till flextid och start sker enligt överenskommelse.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har utbildning inom väg och infrastruktur eller liknande. Meriterande är om du har några års erfarenhet av både försäljning och geoteknik. För att lyckas i rollen ser vi att du är självgående med ett stort driv och en vilja att axla eget ansvar. Arbetet innebär mycket kontakter i olika projekt, varför det är viktigt att du är kommunikativ, duktig på att dokumentera samt har en god förmåga att samarbeta och bygga goda långsiktiga relationer. Du utrycker dig väl i både svenska och engelska i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Svenska Geotech erbjuder ett stimulerande och utvecklande arbete där du har möjligheten att växa tillsammans med företaget. Du får ett tryggt anställningsavtal med generösa förmåner i linje med företagets medlemskap i Svensk Handel och Unionen. Du erbjuds även en väl utarbetad introduktionsplan där det ingår en mycket omfattande utbildning hos företagets leverantör Tensar som är marknadsledande inom markstabiliseringsprodukter och har sitt säte i Blackburn, England. Där utbildas du bland annat inom deras egenutvecklade programvara för dimensioneringar, Tensar Pave och Tensar Soil. Denna programvara används bland många geotekniker/vägprojektörer runt om i världen.

Stämmer ovanstående beskrivning in på dig? Sök då jobbet redan idag! Urval och intervjuer sker löpande.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

49830

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till