Untitled Document

Väderstad söker erfarna montörer!
Har du erfarenhet ifrån tyngre montering och kanske även ett intresse för lantbruk? Då kan det vara dig vi söker! Väderstad är just nu inne i en expansiv fas och ser att de kommer att behöva fler montörer till framtiden.

Om företaget
Väderstads lantbruksmaskiner och metoder har en lång tradition av att vara i fronten vad gäller kvalitet, design och effektivitet. Företaget har ofta varit epokgörande när det gäller innovation och nytänkande. Väderstad finns representerat i 40 länder och är en leverantör till nytta för bönder, medarbetare, samhälle och ägare. Väderstad AB ingår i Väderstad Holding AB som ägs av familjen Stark. Huvudkontoret med R&D och produktion ligger i Väderstad, Sverige. Företaget är expansivt, Väderstad-Gruppen har cirka 1010 medarbetare och omsätter 2.2oo mkr. Väderstad AB är kvalitetscertifierat enligt den internationella kvalitetsstandarden ISO 9001:2008.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker erfarna, flexibla och pålitliga montörer för montering av Väderstads lantbruksmaskiner. Behovet sträcker sig först och främst till årsskiftet men för rätt person finns goda chanser till förlängning. Arbetstiden är företrädelsevis 2-skift men även dagtid och nattid kan förekomma.

Din profil
Vi söker dig som tidigare har arbetat med montering av lantbruksmaskiner eller likvärdiga maskiner. Det är viktigt att du förstår vikten av både tempo och noggrannhet och har du erfarenhet av el och hydraulik är det meriterande. Det är ett krav att du har körkort B och tillgång till bil för att kunna ta dig till arbetet. Vi ser gärna att du har utbildning inom exempelvis teknik, bygg, el eller industri. Det är även meriterande om du har truckkort samt utbildning inom lyftsäkerhet. Vi söker dig som är lojal och har en god arbetsmoral samt har en god känsla för kvalitet och detaljer. För att passa för tjänsten ser vi gärna att du är flexibel och är praktiskt lagd samt känner yrkesstolthet. Du är serviceinriktad och van vid ett högt tempo. Att du tar stort ansvar för det arbete du utför är en självklarhet.

Ansökningsförfarande
Urval, intervjuer och tillsättningar kommer att ske löpande. Skicka därför in din ansökan till tjänsten redan idag. Vi tar inte emot ansökningar via mail men vid frågor går det bra att kontakta ansvarig rekryterare Fredrik Löfgrem på fredrik.lofgren@skill.se.

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk. 
Väderstad söker erfarna montörer! !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

E-postadressen är ej giltig E-post behövs

Jobbrekommendationer