Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

UX/UI- webbdesigner till Bredband2! jobb i Malmö på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
UX/UI- webbdesigner till Bredband2! på StudentConsulting

UX/UI- webbdesigner till Bredband2!

StudentConsulting Malmö, Skåne län Heltid
Är du en erfaren UX/UI-webbdesigner som vill komma in i ett växande företag med placering i centrala Malmö? Har du minst 3 års erfarenhet och känner att du vill utvecklas och applicera din tidigare kunskap i en ny miljö? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Bredband2 befinner sig i en tillväxtfas och därför söker vi nu en UX/UI-designer som vill utvecklas tillsammans med företaget. Vi ser att du har minst 3 – 5 års erfarenhet av att arbeta i en liknande roll. Som UX/UI-designer är ditt jobb att skapa och utveckla användarvänliga, funktionella och snygga produkter som interagerar på bästa sätt med användaren. Ditt arbete går ut på att skapa en så bra upplevelse som möjligt för användaren genom att använda din höga analysförmåga och din goda förståelse för effektiv digital kommunikation.

Dina arbetsuppgifter:
-Du kommer sitta inhouse och arbeta med företagets externa system såsom deras hemsida (bestående av kundportal och beställningssidor) och appar.
-Webbdesign ansvar för ovan nämnda system.
-Du kommer arbeta tätt tillsammans med kollegor i ett tvärfunktionellt team för att skapa den optimala produkten för användaren.
-Fungera som en sammankopplande länk mellan marknadsavdelningen och utvecklingsavdelningen.

Detta är en rekrytering vilket innebär att du kommer bli direkt anställd av Bredband2. Tjänsten är förlagd till sedvanliga kontorstider, måndag till fredag, och med möjlighet att jobba hemifrån. Tjänsten kommer att starta omgående eller så snart vi har hittat rätt kandidat.

Detta söker vi:

-Du har minst 3 - 5 års erfarenhet av att jobba i en liknande roll
-Du har en utbildning som webbdesigner eller UI/UX-designer eller liknande
-Du är kreativ och brinner för funktionell design med fokus på användarupplevelsen
-Du har mycket god erfarenhet av Sketch eller Adobe Experience Design eller liknande
-Kan du läsa och förstå kod är detta meriterande

Vi ser att du är social, serviceinriktad, noggrann och nyfiken på människors beteende samt intresserad av att kunna utveckla verksamheten du är i. Du har arbetslivserfarenhet sedan tidigare vilket gör att du känner dig trygg i din egen expertis och van att samverka i grupp. I denna rekrytering är personligheten av stor vikt och vi ser att du har en vilja att utvecklas.

För Bredband2 är det viktigt att följa med i utvecklingen samtidigt som de vill att medarbetarna ska trivas och utvecklas inom företaget. Företaget arbetar med kompetensutveckling på ett systematiskt sätt. Förutom att företaget satsar på kompetensutveckling så erbjuds du som anställd förmåner i form av olika erbjudanden och friskvårdsprogram och det viktigaste av allt, gemenskap i form av gemensamma aktiviteter när omständigheterna tillåter detta.

Låter detta som en tjänst för dig? Passa på att sök redan idag, vi hanterar ansökningarna löpande!

Sökord: Design, Utveckling, Webbdesigner, UI, UX

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 59512