Jobbet UX Designer till resan mot en hållbar planet har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

UX Designer till resan mot en hållbar planet publicerad av Academic Work

Jobbet utgår om 6 dagar
Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Är du medveten om vilka val och åtgärder du kan göra för att dra ner på dina elkostnader och samtidigt bidra till ett hållbart samhälle? Teamet på nytänkande Greenely har koll på el-läget och deras app har fått flera priser och utmärkelser sedan starten på KTH. För dig med känsla för användarupplevelsen ges nu möjlighet att i en ansvarsfull roll vara med och påverka Greenelys fortsatta framgång! Välkommen in med din ansökan.


Om tjänsten
Academic Work söker en UX Designer till Greenely. Sedan 2014 har bolaget utvecklats från en start-up i KTH-miljö till ett välstrukturerat företag, alltid med den uppmärksammade appen i fokus. I ett tight team med närvarande ledarskap och en uppmuntrande kultur blir din röst hörd och du har stor möjlighet att påverka.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Greenely.

Arbetsuppgifter
Som UX Designer kommer du arbeta i nära samarbete med utvecklare, support och marknadsföring och bära ansvaret för användarupplevelsen för Greenelys premiumkunder. Teamet jobbar agilt med sprintar som löper över tvåveckorsintervaller. Vidare kommer du löpande jobba för att öka konverteringen till premiumkunder. Arbetet omfattar alltifrån att göra färdiga mockups till att analysera användardata och dra slutsatser.

Du kommer till exempel att:

• Utveckla wireframes och interaktiva prototyper för iOS och Android
• Utveckla nya datadrivna idéer och koncept samt presentera dessa till teamet
• Ansvara för quality assurance och user testing inför produktsläpp
• Sätta upp användartester för att dra slutsatser kring nya produktsläpp
• Löpande analysera Greenelys data för att öka konvertering till Greenelys prenumerationstjänster
• Sätta upp och följa KPI:er med analysverktyg (ex. Mixpanel)

Tjänsten passar dig som har jobbat med UX tidigare och nu vill till en roll som erbjuder bredd och ansvar inom området.

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• Har ett par års erfarenhet av att arbeta med UX-design för mobila produkter
• Har erfarenhet av arbete i utvecklingsteam och har god teknisk förståelse
• Har kunskap kring standarder och mönster för iOS och Android
• Har erfarenhet av att arbeta i olika prototypverktyg, t.ex. Sketch, Marvel, Axure, Zeplin, Framer eller motsvarande
• Har erfarenhet av arbete i analysverktyg som Mixpanel, Adjust, GA, Amplitude eller motsvarande
• Är påläst kring de senaste trenderna inom UX
• Har professionell kunskap i svenska och engelska i tal och skrift då båda språken används i rollen

Det är meriterande om du har erfarenhet av programmering, försäljning, arbete med prenumerationstjänster och/eller varumärkesarbete men det är inte ett krav för tjänsten.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper i denna process. Som person är du initiativtagande och lyfter gärna nya idéer och bollar tillvägagångssätt med ditt team. För att på ett framgångsrikt sätt komma vidare i diskussioner är du kommunikativ och duktig på att såväl presentera egna förslag som att lyssna in andras. Hos Greenely jobbar du tätt tillsammans med dina mångkulturella kollegor och vi ser därför att du trivs med samarbeten och har en vänlig approach. Självklart ser vi även att du har den problemlösningsförmåga som kännetecknar en skicklig UX Designer och drivs av utmaningen att hitta den mest effektiva lösningen på uppkomna problem.

Övrig information

• Start: Så snart som möjligt med hänsyn till ev. uppsägningstid
• Omfattning: Tillsvidareanställning med inledande provanställning
• Lön: Enligt överenskommelse
• Placering: Sveavägen 98
• Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult Linda Hellman, linda.hellman@academicwork.se
Rekryteringskoordinator Joanna Medner, joanna.medner@academicwork.se
• Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Greenelys önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
• Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
• Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Information om företaget
Greenely är en mobiltjänst utvecklad på KTH som automatiskt kopplar upp hushållens elanvändning utan krav på hårdvara. Genom att kombinera dataanalys och beteendevetenskap applicerat på hushållens förbrukningsmönster, hjälper tjänsten hushållen att optimera sin energianvändning och vägleder de till ett hållbart energihem. 40 000 hushåll har kopplat upp sin elanvändning sedan lanseringen 2017 och bolaget växer nu i rasande takt. Greenely har nyligen släppt sitt första premiumerbjudande där användare även kan köpa el direkt via Greenely. Ytterligare premiumerbjudanden i appen släpps inom kort.

Referens

15024110-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till