Jobbet UX-Designer sökes till familjärt företag har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

UX-Designer sökes till familjärt företag publicerad av Framtiden

Jobbet utgår om 6 dagar
Heltidsanställd
Borlänge

Arbetsbeskrivning


Har du ett särskilt intresse för design och implementering? Är användarvänlighet och skapande något du brinner för? Då har vi tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter
Som UX-Designer kommer du att ha en varierad roll där dina primära arbetsuppgifter blir att ta hand om designlösningar till kunders webbplatslösningar. Man arbetar mycket i program inom Addobe familjen, främst photoshopsserien. Man skapar efter inrådan med kund en designlösning som sedan används skarpt i deras verksamhet. En sekundär del av arbetet består av att implementera dessa lösningar i plattformen som man på företaget har skapat åt kunden. Detta genom att arbeta i diverse front-end språk. Första tiden på företaget kommer bestå av en gedigen introduktion av tjänsten och företaget.

Om företaget
Företaget som grundades 1997 är idag ett av Sveriges ledande företag inom CMS och webbutveckling. Deras affärsidé bygger på att skräddarsy smarta lösningar åt företag för att underlätta deras utveckling av webbsidor, nyhetsbrevs system och dylikt. Företaget nischar sig inte mot någon speciell bransch och samarbetar med många olika jättar inom företagsvärlden. Företaget är ett familjärt företag med högt i tak och goda utvecklingsmöjligheter.

Din profil
Som UX-Designer ser vi till dig som har en eftergymnasial utbildning mot Data/IT och som har ett brinnande intresse för skapandet och designen. Vi söker dig som har en hög social kompetens och som tycker om att arbeta i varierande projekt mot varierande kunder. Skallkrav för tjänsten: - Utbildning alternativt erfarenhet inom Design/UX - Svenska och engelska på en god nivå i tal & skrift - Hög social kompetens Meriterande för tjänsten: - Erfarenhet av att arbeta med UX-Design sedan tidigare - Kunskaper inom front/back-end programmering

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Start: Enligt överenskommelse, troligtvis efter semesterperioden 2019 Lön: Enligt överenskommelse Ort: Borlänge Arbetstider: 08.00-17.00 Välkommen med din ansökan redan idag. Vi behandlar våra ansökningar löpande.

Referens

20003

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till