Jobbet UX-designer, New Business har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

UX-designer, New Business publicerad av Axis Communications

Heltidsanställd
Lund

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu ännu en engagerad UX-designer till vårt New Business team.

Vilka är vi?
New Business är en unik grupp inom Axis som fokuserar på idéer utanför Network Video området. Gruppen är ansvarig för utvärdering av nya affärsidéer, både från ett tekniskt och ett kommersiellt perspektiv, och driver utvecklingen av produkter inom nya affärsområden.

Våra utvecklingsteam är små och dynamiska och tar ansvar för sina respektive områden. Öppenhet och samarbete är nyckelord som kännetecknar vår verksamhet. Idéerna är många och entusiasmen är stor. När vi jobbar tillsammans bidrar alla med sina kunskaper med målet att skapa de bästa produkterna och lösningarna för våra kunder.

Vad kommer du att jobba med?
Som UX-designer på New Business får du vara med och ta ansvar för hela användarupplevelsen av våra produkter - allt från hur produkter ser ut och fungerar, till hur de samspelar med olika till gränssnitt för installation, vardagsanvändning och felsökning.

Du kommer att skapa koncept och interaktionsdesign genom en iterativ process i tvärfunktionella utvecklingsteam. Med etablerade UX-metoder hjälper du produktchefer och affärsutvecklare att ta fram koncept och produktidéer som bidrar till en förstklassig användarupplevelse och ger verkligt värde till våra kunder över hela världen. Dessutom följer du produkterna från idé till release genom design och utvärderande av denna, samtidigt som du ger stöd och hjälp till utvecklingsteamet under tiden.

Du jobbar tillsammans med utvecklingsteam, produktchefer, affärsutvecklare och andra UX-designers. Du håller i workshops, gör analyser, mock-ups och ser till att utvecklingsteamet vet vem de utvecklar produkter för och varför.

Vem söker vi?
Vi söker dig som tycker att det är roligt att bidra till en bättre produktupplevelse genom både strategiskt arbete och på detaljnivå.

  • Du har hunnit skaffa dig en del erfarenhet och har redan tidigare arbetat mot en utvecklingsorganisation
  • Du inkluderar användarperspektivet och affärsnyttan i allt designarbete, samtidigt som du har förståelse för vad som är tekniskt framkomligt.
  • Du är en proaktiv och lösningsorienterad person som gillar innovation och teknik.
  • Du är erfaren inom research, konceptdesign, interaktionsdesign, prototyping och användningstester.
  • Du är bekväm med att dela med dig av dina insikter och din design och är bra på att både ta emot och ge feedback.
  • Du har förmågan att ta fram flera designförslag och har en pragmatisk inställning till att tid, prioritering och tekniska begränsningar kan påverka valet av design.

Hur är det att jobba med oss?
Öppenhet pratas det om i många företag men på Axis är det en del av våra kärnvärden. Vår största tillgång är förmågan att samarbeta. Vi vet att bra idéer kan komma närsomhelst och varsomhelst och därför uppmuntrar vi alla att bidra och vara innovativa. Är du en person som gillar att vara med där det händer, göra skillnad och bidra till att putta vår värld en bit i en positiv riktning så kommer du att känna dig hemma hos oss. Vi jobbar hela tiden aktivt med vår kultur - där laganda, lika möjligheter för alla och att ha roligt är centrala delar.

Vi vill att du ska trivas hos oss och därför erbjuder vi förmåner såsom flexibel arbetstid, morgonfika varje dag, fredagskaka, företagsbonus, friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring och din alldeles egna Axis-cykel - för att nämna några.

Nästa steg!
Blir du inspirerad och tycker att beskrivningen på vad vi söker stämmer in på dig? Tveka inte att skicka in din ansökan, gärna med en portfolio. Vi ser fram emot din ansökan och vill gärna diskutera vad rollen skulle kunna innebära för just dig.

Har du frågor kontakta gärna rekryterande chef Marie Björklund på 046 272 3893.

Referens

R-115586

Om företaget

Ständigt nyskapande

Axis är marknadsledare inom nätverksvideo. Vi uppfann världens första nätverkskamera 1996, och har allt sedan dess varit innovatörer inom videoövervakning. Vi har givit miljontals människor över hela världen ökad säkerhet och bidragit till att uppfylla det växande behovet av en smartare och säkrare värld.

Med hjälp av 75 000 partner i 179 länder har vi levererat en rad banbrytande produkter och många branschgenombrott. Och vi ser fram emot att bana väg för många fler.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till