Jobbet Utvecklingssekreterare till Språkcentralen har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Utvecklingssekreterare till Språkcentralen publicerad av Malmö Stad

Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning


Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Delta i skapandet av varje elevs bästa skola – du också!
Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling!

Språkcentralen är en enhet under Samordning och stöd i grundskoleförvaltningen. Språkcentralen består av två enheter; Enheten för modersmålsundervisning och studiehandledning och Mottagningsenheten. Mottagningsenheten skriver in, kartlägger och förbereder elever för studier på skolor i Malmö Stad. På mottagningsenheten finns dessutom kommunens centrala förberedelseklasser för elever åk. 9 samt för elever med alfabetiseringsbehov åk. 4-9.

Teamet Vägledning och stöd är en stödfunktion i Mottagningsenheten för skolorna i deras mottagning av nyanlända elever. I nuläget består teamet av 5 medarbetare som jobbar nära skolorna med detta och annat utvecklingsarbete som berör flerspråkiga elever på skolor i Malmö Stad.


Arbetsuppgifter

Ledningsgruppen för Mottagningsenheten arbetar i en öppen och transparent organisation. Detta är också strävansmålet för enhetschefen som är närmaste chef för medarbetarna som ingår i Vägledning och stöd. Medarbetarna arbetar aktivt med kollegialt lärande i ett nära och inspirerande samarbete.

Som medarbetare i Vägledning och stöd arbetar du utifrån de övergripande mål och strategier som har tagits fram för verksamheten. Med utgångspunkt i dessa tar du fram modeller och utför det operativa arbetet. Du kommer att arbeta både självständigt och i grupp. Som ledstjärna och vision i vårt uppdrag arbetar vi gentemot varje elevs bästa skola. Särskild vikt lägger vi i arbetet med integration av nyanlända elever i skolan


Kvalifikationer

Vi söker dig som har en akademisk examen motsvarande kandidatnivå samt minst två års erfarenhet inom verksamhetsområdet. Du bör ha erfarenhet från arbete i pedagogisk verksamhet, likaså erfarenhet av förändringsprocesser.

Du behöver ha erfarenhet från arbete med nyanlända elever, interkulturell pedagogik och integration. Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande roll tidigare.

Som person är några av dina främsta kvaliteter din goda kommunikativ förmåga muntligt såväl som skriftligt samt din goda samarbetsförmåga.


Anställningens omfattning
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: Tillträde snarast enligt överenskommelse.

Tidsbegränsat till: 2020-03-31

Antal platser: 1

Ansökan
Ansök senast: 2019-03-31

Referensnummer: C26245

Kontaktpersoner
  • Beata Engels Andersson
  • Enhetschef Språkcentralen
  • 0708-413857

Fackliga företrädare

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.

Referens

C26245

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till