Jobbet Utvecklingssekreterare inriktning kommunikation har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Utvecklingssekreterare inriktning kommunikation publicerad av Malmö Stad

Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning

Om tjänsten


HR-service är Malmö stads centraliserade operativa verksamhet inom HR och utgör en del av den gemensamma HR-funktionen inom Malmö stad. Vi söker nu en utvecklingssekreterare med inriktning kommunikation, som strategiskt och operativt ska hålla samman HR-service kommunikation. Tillsammans med verksamheten och utifrån Serviceförvaltningens kommunikationsstrategi ska du skapa en kommunikationsplan för att aktivt nå ut till HR-service specifika målgrupper. I denna tjänst får du möjlighet att påverka och bidra med din expertkunskap inom kommunikation till alla olika delar av verksamheten. Tjänsten är ny och du kommer att vara med och bygga upp hur den ska se ut. Det är viktigt att du gillar att stötta andra, trivs med att jobba självständigt och har både ett strategiskt och operativt perspektiv.Arbetsuppgifter


I denna roll på HR-service arbetar du med att stödja enheten i kommunikationsfrågor. Detta innebär kommunikationsplanering på övergripande nivå där du tillsammans med verksamheten skapar överblick och en röd tråd över tjänsteutbudet och hur HR-service presenterar sina tjänster till chefer, administratörer och medarbetare. Du stöttar även ledningen och verksamheten i det kommunikativa arbetet på enheten. På Serviceförvaltningen finns en kommunikationsavdelning vilken du kommer ha ett tätt samarbete med och som har övergripande ansvar för förvaltningens kommunikation medan din roll är fokusera på HR-service kommunikationsuppdrag och hur vi kan förbättra kommunikationen med de vi finns till för.

Det innebär också att du ger både vägledning och operativt stöd till chefer och medarbetare inom kommunikationsområdet. Det kan till exempel röra sig om att jobba målgruppsanpassat med informationen kring projekt som enheten arbetar med och att stötta verksamheten i det pedagogiska arbetet med att göra utbildningsupplägg, ta fram digitala guider och presentationsmaterial i den löpande verksamheten.

Du har det operativa ansvaret för HR-services information på intranätet. Dessutom ingår andra arbetsuppgifter som hantering av textning, syntolkning och övrig tillgänglighetsanpassning av HR-service producerade material som till exempel annonser i sociala medier, filmer och webbinar. Kvalifikationer


Vi söker dig som har en högskoleexamen inom kommunikationsområdet. Du har flerårig erfarenhet av kommunikationsarbete gärna i en större organisation. Du har god IT- och digitaliseringskunskap och vi ser gärna att du har vana av projektledning. Det är meriterande om du erfarenhet av arbete inom HR och politiskt styrd organisation.

Som person är du självständig, initiativtagande och ansvarar för att arbetet går framåt. Du är lyhörd för andras behov och ser möjligheter till förändringar och kreativa lösningar för att nå verksamhetens mål. Din förmåga att skapa kontakter och nätverk är mycket god. Då du arbetar både strategiskt och operativt med många kontaktytor är det viktigt att du är flexibel samtidigt som du är en god organisatör med struktur och tydlighet i ditt sätt att arbeta.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.Om arbetsplatsen

HR-service ger service, support, utbildning och stöd till chefer och medarbetare inom Malmö stad inom det personal- och löneadministrativa området. Andra uppdrag som HR-service erbjuder är att stödja kunder med tjänster så som chefs- och specialistrekrytering, personbedömningar, anställningsadministration, employer branding men också utbildning inom bland annat arbetsrätt. På HR-service tillhör Serviceförvaltningen och här arbetar ca 65 personer.

Med Malmö stads verksamheter i fokus medverkar Serviceförvaltningen till en modern stad för alla Malmöbor. Vi är uppdelade i fyra avdelningar och erbjuder våra kunder allt från färdtjänst till IT och att svara medborgarna i Malmö stads kontaktcenter. Vi underhåller gator, parker, grönytor och stränder, förvaltar 1,7 miljoner kvadratmeter av stadens byggnader och ser till att våra skolelever får bra och näringsrik mat.

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?Information om tjänsten


Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelseÖvrigt


Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

Referens

20201771

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till