Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Utvecklingsledare Inköp jobb i Göteborg på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Utvecklingsledare Inköp på Randstad AB

Utvecklingsledare Inköp

Randstad AB Göteborg, Västra Götalands län Heltid


arbetsbeskrivning.

Vill du vara med och skapa ett mer hållbart Göteborg? Nu söker vi en utvecklingsledare till inköpsavdelningen som ansvarar för att driva ett operativt förändrings- och förbättringsarbete som bidrar till utveckling av våra digitaliserings- och effektiviseringsmål. Är du rätt person för rollen?

Inköpsavdelningens uppdrag är att genomföra upphandlingar, hantera beställningar och stötta koncernen i inköps- och  avtalsrelaterade frågor. Vidare ansvarar avdelningen för koncernens inköpsprocess och att alla inköp kan utföras i enlighet med denna process.


ansvarsområde.

Vi söker dig som har förmåga att tänka nytt och vågar driva förändring inom organisationen och den digitala resan. Som utvecklingsledare har du flera roller. Du agerar förändringsledare med ansvar för att driva operativt förändrings- och förbättringsarbete som innefattar processutveckling och tillsammans med it utveckling av systemstöd. I rollen som utvecklingsledare är du förvaltningsledare för köpa-in-processen. Det innebär att du ansvarar för avdelningens utveckling mot en mer digital och elektronisk inköpsprocess. Du är också processledare/processutvecklare för köpa in vilket innebär att du faciliterar och stödjer utvecklingen av gemensamma arbetssätt och övergripande rutiner för att effektivisera och hitta effektiva standardiserade arbetssätt inom inköp för koncernen. Du har även roll som informationssamordnare för inköpsprocessen.

Som person är du är en förbättringsentusiast som även får med dig andra i ditt engagemang. Det är viktigt att du kan initiera, genomföra och slutföra uppdrag självständigt och med gott samarbete med olika funktioner och roller inom organisationen. Utvecklingsledaren bidrar allra främst till utveckling av hållbara och affärsmässiga inköp för Göteborgs Energi.


kvalifikationer.

Du har:
  • Relevant högskoleutbildning
  • Minst 5 års erfarenhet av inköp
Det är meriterande om du har:
  • Erfarenhet av upphandlingsarbete från den offentliga sektorn
  • Erfarenhet från systemstöd och särskilt beställningssystem för inköp
Du har en stark drivkraft, är självständig och lösningsfokuserad. En stor del av arbetet innebär nytänkande och därav lägger vi en stor vikt på din analytiska förmåga. 


ansökan.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Randstad. För mer information om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Khosro Panah, mejladress  [ Email address blocked ] Formell ansökan till tjänsten registrerar du via ansökningsformuläret i denna annons. Vill du göra en förutsättningslös intresseanmälan kan du göra detta till mejladress  [ Email address blocked ]
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201359823