Jobbet Utvecklingsingenjör till Terco har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Utvecklingsingenjör till Terco publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Terco tillverkar och utvecklar laborationsutrustning för utbildning inom elkraft, högspänning, elektronik samt styr- och reglerteknik. Som Utvecklingsingenjör kommer du att arbeta med automatisering och vara med hela vägen från idé och prototyp till färdig produkt. Du är med och skapar produkter som sedan bidrar till bättre förutsättning för en teknisk utveckling världen över.


Om tjänsten
Terco är ett svenskt företag som tillverkar och utvecklar utrustning till teknisk utbildning världen över. Deras kunder finns i hela världen och möjliggör en innovativ teknikutbildning på universitet, gymnasium och högskolor.

På arbetsplatsen finns kontorsdel, verkstad och laboratorium där produkterna testas och utvecklas. De har exempelvis byggt ett högspänningsverk där man får möjlighet att testa olika funktioner av sin utrustning.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Terco. Uppdraget kommer att vara på heltid, tillsvidare.

Du erbjuds

• Att arbeta på ett företag med en internationell kundkrets där du om intresset finns kan vara med på installationsnsuppdrag utomlands.
• Att få möjlighet att arbeta på en rolig arbetsplats som består av både en verkstad och ett laboratorium, vilket innebär att man får möjlighet till att testa funktionera på produkterna,

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter
Som Utvecklingsingenjör kommer du tillhöra ett team med 3-4 duktiga utvecklingsingenjörer som alla har mycket kompetens att dela med sig av.

Du kommer i rollen arbeta med:

• PLC- och Scada-programmering.
• HMI och gränssnittdragning.
• Arbeta med både design och funktionalitet där du tar fram användargränssnitt för styrning och övervakning av produkter.
• Styr- och reglerteknik av olika maskiner och apparater som Terco tillverkar.

Du kommer arbeta i hela processen, från idé till prototyp till en färdig produkt, både avseende hård- och mjukvara. Du kommer även använda dig av tillverkningsunderlag i SolidWorks CAD 3D eller SolidWorks Electrical.

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• Har en avslutad högskoleutbildning inom datorteknik, elektroteknik, automationsteknik, maskinteknik eller liknande.
• Har arbetslivserfarenhet inom programmering av användargränssnitt för HMI enheter
• Har viss kunskap inom automation - PLC-programmering och inbyggda system
• Har erfarenhet av CAD
• Svenska och Engelska

Information om företaget
Terco är ett svenskt företag som tillverkar och utvecklar utrustning till teknisk utbildning världen över. Deras kunder finns i hela världen och möjliggör en innovativ teknikutbildning på universitet, gymnasium och högskolor.

Referens

15038143-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till