Jobbet Utvecklingsingenjör till teknikkonsultbolag har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Utvecklingsingenjör till teknikkonsultbolag publicerad av Framtiden

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning


Är du en driven och kommunikativ civil- eller högskoleingenjör inom data, elektro, teknisk fysik eller mekatronik? Har du viljan att utvecklas och jobba med projekt? Tveka då inte att söka!

Dina arbetsuppgifter
Hos vår kund kommer du att arbeta som konsult där du kommer bli tilldelad olika projekt. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av mjukvaru-testning eller mjukvaruutveckling hos kunder inom Automotive. Uppdragen är oftast utformade så att man sitter i olika utvecklingsteam och arbetar efter agile-praxis och scrum-metoder. Du som konsult kommer dagligen att arbeta med:
•Utveckling av elektronik, mjukvara och systemintegration i bilar och fordon
•Avancerad simulering med hjälp av mjukvara, såsom Matlab och Simulink
•Funktionsutveckling a.p elektronik och mjukvara för bilar och fordon
•Avancerad provning, verifiering och testning av mjukvara och elektronik


Om företaget
Vår kund är ett teknikkonsultbolag som arbetar med innovation och produktutveckling inom Automotive/fordonsbranschen. Hos dem får du arbeta med utmanande uppdrag där tekniken är i framkant. Företaget har idag flera spännande uppdrag inom produktutveckling såsom mekanisk konstruktion, projektledning samt el- och mjukvaruutveckling. Exempel på roller inom företaget är projektledare, SW-test, SW-utvecklare och konstruktörer.

Din profil
För att lyckas som utvecklingsingenjör hos vår kund bör du vara strukturerad, kvalitetsmedveten, drivande och kommunikativ. Detta för att kunna skapa ett så bra resultat som möjligt och snabbt komma in i den nya tjänsten.

Skallkrav:

• Civil- eller högskoleingenjör inom relevant område såsom data, elektro, teknisk fysik eller mekatronik
• Grundläggande kunskaper i C/C++/Java eller Python
• Grundläggande kunskaper från Linux
• Kommunicera obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande:

•Arbetslivserfarenhet av ovanstående
•Arbetat i agila projekt
•Erfarenhet av säkerhet såsom ISO26262


Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.Villkor
Startdatum: Vid överenskommelse
Placeringsort: Göteborg
Arbetstider: 08:00-17:00
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt överenskommelse

Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen!


Referens

19013

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till