Jobbet Utvecklingsingenjör till LightLab Sweden AB har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Utvecklingsingenjör till LightLab Sweden AB publicerad av Poolia

Full-Time
Uppsala

Arbetsbeskrivning


LightLab utvecklar och erbjuder teknik för hållbar framställning av UV-ljus för desinfektion av vatten, luft, livsmedel och ytor. Deras banbrytande chip-teknik röner stort intresse hos ett flertal stora globala tillverkare av bland annat vitvaror. Utvecklingen av chiptekniken, tillverkningsprocessen och produkten befinner sig i en intensiv och spännande fas. Arbetet spänner över ett stort antal discipliner. LightLab söker efter en utvecklingsingenjör med fokus på verifiering och testning för att förbättra och utveckla deras verksamhet.

Om tjänsten
LightLab är ett företag med platt organisation, korta beslutsvägar och prestigelös atmosfär. Här erbjuds du en spännande tjänst med frihet under ansvar och möjlighet att växa tillsammans med företaget i en dynamisk kultur. Hos LightLab får du genom din expertis lösa problem och aktivt delta i arbetet med att förbättra och utveckla verksamheten. Företagets verksamhet är förlagd till Uppsala Business Park och LightLab’s organisation består idag av 30 personer. Resor kan förekomma i tjänsten.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Tjänsten som utvecklingsingenjör kommer bl. a. innefatta: •Att delta i en stor del av våra utvecklingsprojekt där du genomför mätningar och analyserar mätdata för att verifiera och validera förbättringar och effektiviseringar. •Att utifrån mätningar och elektrisk karaktärisering av våra chip, fortsätta utveckling av effektiva testmetoder att använda i högvolymproduktion. Detta innebär mätningar och viss programmering. •Att omsätta erfarenhet från utveckling av ny teknik mot storskalig produktionsteknik, avseende testning för LightLab’s UVC chip. •Du skall också definiera, utveckla specifikationer och delta i upphandling av produktionsutrustning för testning. Särskilt fokus i rollen ligger på att vidareutveckla LightLab’s metoder och system för validering, verifiering och testning. Arbetet kräver god och bred teknisk kompetens och en förmåga och vilja omsätta kompetensen i praktisk utveckling med stort fokus och högt tempo.

Vem är du?
Vi tror att du är civilingenjör inom elektronik, teknisk fysik (med inriktning mot elektronik) eller motsvarande. Du har några års erfarenhet av arbete med industriell utveckling av tillverkningsprocesser och produktutveckling, exempelvis MEMS, halvledarteknik, elektronik eller liknande. Vidare har du har erfarenhet av att arbeta i en projektdriven organisation. Som person är du fokuserad, analytisk och drivande. Då tjänsten är självständig och du arbetar med frihet under eget ansvar kväver detta att du är strukturerad, metodisk och planerande. Du ska ha förmåga att analysera och kommunicera resultat, lyssna och diskutera kring dessa, föreslå nästa steg i arbetsprocessen och se en fokuserad väg framåt mot givna mål. Som person är du samarbetsvillig, öppen och prestigelös i din kontakt med kollegor, kunder och leverantörer. Du är målinriktad, har god problemlösningsförmåga och ditt arbete präglas av driv, effektivitet och kvalité. Goda kunskaper i tal och skrift på svenska och engelska är ett krav. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Om verksamheten
LightLab utvecklar och erbjuder teknik för hållbar framställning av UV-ljus för desinfektion av vatten, luft, livsmedel och ytor. Erbjudandet baseras på en patenterad teknik för kostnadseffektiv produktion av nanostrukturerade ytor med kontrollerade egenskaper, kombinerad med materialteknik och elektroniklösningar www.lightlab.se.

Referens

57626

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till