SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Utvecklingsingenjör till innovativa Swegon jobb i Kvänum på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Alla Jobb

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Utvecklingsingenjör till innovativa Swegon på Framtiden

Utvecklingsingenjör till innovativa Swegon

Framtiden Kvänum, Västra Götalands län Heltid
Ansök på företagets hemsida


Vill du utveckla nästa generations luftbehandlingsaggregat? Swegon är nu i behov av din kreativitet och nyfikenhet för rollen som Utvecklingsingenjör. Du kommer ingå i Swegons specifika grupp som är en viktig del när det kommer till nya innovativa lösningar. Brinner du för produktutveckling och simulering? Då är denna tjänst för dig!
Missa inte denna chans, tjänsten tillsätts omgående.

Om rollen

Som utvecklingsingenjör på Swegon kommer du tillhöra FoU-gruppen för teknisk beräkning och simulering. FoU-avdelningen ansvarar för att utveckla luftbehandlingsaggregat för den kommersiella ventilationsmarknaden.
Det är stor variation i uppdragen och i rollen ingår att arbeta i projektteam med medlemmar från många olika positioner för att kunna godkänna en färdig produkt eller funktion. I din roll kommer du genomföra simuleringsuppdrag med simuleringsverktyg, realtest och beräkningar. Ditt team agerar som experter och stöttar företaget med er kunskap.
Huvuddelen av arbetet kommer att utföras på plats hos Swegon i Kvänum men en del av arbetet kan utföras på annan plats vid behov.

Vi söker dig med nyfikenhet & driv.

Swegon lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas i rollen ser vi att du är kreativ, trivs med samarbete och teamwork. Du förmågan att tänka analytiskt och är frågvis i din jakt på kunskap.

För att lyckas i rollen som Utvecklingsingenjör du inneha följande:

  • Civil/högskoleingenjörsutbildning, inom maskin, fysik, matematik eller teknik
  • Kunskaper i svenska och/eller engelska i tal och skrift

Det är meriterande om du som Utvecklingsingenjör har något av följande:

  • MatLab, ANSYS, Simulink, Labview, CFD, FEM.
  • Erfarenhet eller kunskap av testning/simulering

Du erbjuds:

Flexibel och hybrid arbetsplats på ett stabilt svenskägt företag. Du erbjuds varierande arbetsuppgifter där enbart du själv sätter stopp på vad du vill utvecklas inom. Swegon har snabba beslutsvägar och ledningen prioriterar dig som individ, din utveckling och välmående. Du kommer ingå i en lyhörd och familjär gemenskap där du har utvecklingsmöjligheter inom flera områden kommer få en bred kunskap. Arbetsuppgifternas variation och kollegornas gedigna erfarenhet tillför en bred kunskap och erfarenhet till din ingenjörsroll. Utöver detta får du friskvård, ATF, vidareutvecklingar och mycket mer.

Om Swegon Operations AB

Börsnoterade Swegon Group AB en marknadsledande leverantör inom inomhusmiljö som erbjuder lösningar för ventilation, värme, kyla och klimatoptimering, samt anslutna tjänster och expert teknisk support . Swegon har dotterbolag i och distributörer över hela världen och 17 produktionsanläggningar i Europa, Nordamerika och Indien. Företaget sysselsätter mer än 2 700 personer och hade 2021 en omsättning på 5,8 miljarder SEK.
Test och beräkning är en grupp inom FoU-avdelningen ansvarar för att utveckla luftbehandlingsaggregat för den kommersiella ventilationsmarknaden, den kompletta FoU-avdelningen som inkluderar mjukvaruutveckling, mekanisk design, teknisk beräkning och testcenter består av 25 personer. Swegon använder både simuleringsverktyg (ANSYS) och realtestar i deras egen testanläggning för att utveckla och validera sina olika produkter.

Om Framtiden AB

Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos Swegon Operations AB.

Villkor

Startdatum: Omgående eller enligt överenskommelse
Placeringsort: Kvänum
Arbetstider: Kontorstid med flex
Omfattning: Heltid

Rekryteringsprocessen

Din ansökan
1.Telefonintervju (Framtiden)
2. Intervju (Framtiden)
3. Intervju (Swegon – chef/HR)
4. Intervju 2 (Swegon – team)

För att lyckas i rollen som Utvecklingsingenjör du inneha följande: Civil/högskoleingenjörsutbildning, inom maskin, fysik, matematik eller teknik Kunskaper i svenska och/eller engelska i tal och skrift Det är meriterande om du som Utvecklingsingenjör har något av följande: MatLab, ANSYS, Simulink, Labview, CFD, FEM. Erfarenhet eller kunskap av testning/simulering
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 35955000116784788