Jobbet Utvecklingsingenjör till CTT i Nyköping! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Utvecklingsingenjör till CTT i Nyköping! publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Nyköping

Arbetsbeskrivning

Är du ingenjör och är redo att ta nästa steg i din karriär? Är du intresserad av flygplansteknik? Vi söker just nu en utvecklingsingenjör till CTT i Nyköping. I denna roll får du möjlighet att se hela processen från början till slut. Detta är en bra möjlighet för dig som vill arbeta i en varierad roll och utvecklas i ett växande och nischat arbetsområde. Är detta rätt tjänst för dig? Ansök redan idag då vi arbetar med löpande urval.


Om tjänsten
CTT levererar kvalitetsprodukter till internationella kända flygplansföretag så som Boeing och Airbus. De har produkter placerade i över 900 flygplan på fler än 50 flygbolag världen över.

Du erbjuds

• En roll som anpassas efter din kompetens och personliga egenskaper.
• Trevliga kollegor och ett arbetsklimat med högt till tak.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna består av mekanisk konstruktion från detaljnivå till anpassning av kompletta fuktkontrollsystem till olika flygplanstyper. Även framtagande av certifieringsdokumentation och viss beräkning ingår. Du får möjlighet att driva ditt arbete genom hela kedjan från konstruktion, tillverkning, verifieringsprovning till certifiering. De flesta av utvecklingsprojekten, små som stora, drivs i projektform och därför är det meriterande om du redan provat på att driva projekt i någon form.

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• Har en ingenjörsutbildning på högskolenivå alternativt är du gymnasieingenjör inom maskin eller flyg med några års erfarenhet
• Har arbetslivserfarenhet av projektledning och/eller konstruktionsarbete i 3D CAD miljö
• Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Det är meriterande om du har erfarenhet från flygindustri.

Som person är du:

• Samarbetsvillig
• Noggrann
• Ansvarstagande

Som person jobbar du bra tillsammans med dina kollegor och kunder. Du tar också ansvar för dina uppgifter och driver dina processer vidare mot CTT:s mål. Då mycket kan hända på kort tid är det viktigt att du kan agera och anpassa dig effektivt till förändrade förutsättningar.

Övrig information

• Start: Enligt ÖK
• Omfattning: Heltid, tillsvidare
• Placering: Nyköping
• Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och CTT önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget
CTT Systems AB är ett företag som verkar inom flygbranschen. De specialiserar sig på produkter och system som kontrollerar luftfuktigheten både i kabinen och i flygplanskroppen. Bland deras kunder finns Boeing, Airbus och olika flygbolag. Deras mål är att vara den ledande leverantören av produkter för luftfuktighetskontroll på flygplan för att berika flygbolagen och miljön och människorna ombord. Företaget startades 1991 i Nyköping och har sedan starten tagit över en större och större del utav marknaden.

Referens

15036305-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till