Jobbet Utvecklingsingenjör sökes till växande teknikkonsultbolag har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Utvecklingsingenjör sökes till växande teknikkonsultbolag publicerad av Framtiden AB

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning


Är du en driven och kommunikativ civil- eller högskoleingenjör inom data eller elektro? Har du viljan att utvecklas och jobba med projekt? Vill du arbeta på ett växande och drivande teknikkonsultbolag?Tveka då inte att söka!

Dina arbetsuppgifter
Hos vår kund kommer du att arbeta som konsult där du kommer bli tilldelad olika projekt. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av mjukvaru-testning eller mjukvaruutveckling hos kunder inom Automotive. Uppdragen är oftast utformade så att man sitter i olika utvecklingsteam och arbetar efter agile-praxis och scrum-metoder. Du som konsult kommer dagligen att arbeta med: • Utveckling av elektronik, mjukvara och systemintegration i bilar och fordon • Avancerad simulering med hjälp av mjukvara, såsom Matlab och Simulink • Funktionsutveckling a.p elektronik och mjukvara för bilar och fordon • Avancerad provning, verifiering och testning av mjukvara och elektronik

Om företaget
Vår kund är ett teknikkonsultbolag som arbetar med innovation och produktutveckling inom Automotive/fordonsbranschen. Hos dem får du arbeta med utmanande uppdrag där tekniken är i framkant. Företaget har idag flera spännande uppdrag inom produktutveckling såsom mekanisk konstruktion, projektledning samt el- och mjukvaruutveckling. Exempel på roller inom företaget är projektledare, SW-test, SW-utvecklare och konstruktörer.

Din profil
För att lyckas som utvecklingsingenjör hos vår kund bör du vara strukturerad, kvalitetsmedveten, drivande och kommunikativ. Detta för att kunna skapa ett så bra resultat som möjligt och snabbt komma in i den nya tjänsten. Skallkrav: - Civil- eller högskoleingenjör inom relevant område såsom data eller elektro - Grundläggande kunskaper i C/C++/Java - Kommunicera obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift Meriterande: - Grundläggande Cad ex.vis AutoCad/CadSoft - Grundläggande simuleringsverktyg ex.vis Simulink -Arbetslivserfarenhet inom fordonsbranschen -Arbetat i agila projekt -Erfarenhet av säkerhet såsom ISO26262

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Startdatum: Vid överenskommelse Placeringsort: Göteborg Arbetstider: 08:00-17:00 Omfattning: Heltid Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen!

Referens

20789

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till