Jobbet Utvecklingsingenjör Produktion och Industrialisering till LightLab har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Utvecklingsingenjör Produktion och Industrialisering till LightLab publicerad av Poolia

Full-Time
Uppsala

Arbetsbeskrivning


LightLab är ett företag med platt organisation, korta beslutsvägar och prestigelös atmosfär. Här erbjuds du en spännande tjänst med frihet under ansvar och möjlighet att växa tillsammans med företaget i en dynamisk kultur. Hos LightLab får du genom din expertis lösa problem och aktivt delta i arbetet med att förbättra och utveckla verksamheten. Tjänsten är en rekrytering till LightLab och inte ett Konsultuppdrag hos Poolia. Intresset för LightLab teknologi för att döda virus och bakterier med UVC ljus är mycket stort, med stor kundtillströmning. Vi behöver ytterligare öka tempot i vår utveckling och söker nu en utvecklingsingenjör som kommer arbeta med vidareutveckling och industrialisering av LightLab’s tillverkningsprocess för nanostrukturer och katod för LightLab’s UV-chip.

Om tjänsten
Fokus i rollen är att , i nära samarbete med R&D och produktionstekniker, vidareutveckla och vidare industrialisera vår tillverkningsprocess för nanostrukturer, vår katod och våra chip. Du har också en roll i framtida utveckling av nästa generations teknik. Arbetet kräver god och bred teknisk kompetens och en förmåga och vilja att omsätta kompetensen i praktisk utveckling med stort fokus och högt tempo. Företagets verksamhet är förlagd till Uppsala Business Park och LightLab’s organisation består idag av 30 personer.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Ditt fokus blir att finslipa prestanda för nanotekniken, stabilisera processerna ytterligare och skala upp vår produktionstakt. I rollen som utvecklingsingenjör kommer dina arbetsuppgifter bland annat innefatta: •Att omsätta erfarenhet från utveckling av ny teknik mot stabil, storskalig produktionsteknik i avseende nanostrukturer för LightLab’s UVC chip. •Du föreslår och genomför försök och analyserar resultat ifrån dessa och identifierar implementerar styrande nyckeltal. •Att föreslå, definiera, utveckla specifikationer och delta i upphandling av produktionsutrustning. •Du kommer delta och driva utvecklingsprojekt för att förbättra och effektivisera produktionen.

Vem är du?
Vi ser att du som söker är civilingenjör inom kemi, kemiteknik eller teknisk fysik (med inriktning mot materialkemi eller kemi) eller motsvarande. Du har några års arbetslivserfarenhet inom industriell utveckling av tillverkningsprocesser och produktionsutveckling av exempelvis MEMS, halvledarteknik, elektronik eller liknande. Erfarenhet av att arbeta i en projektdriven organisation ser vi som meriterande. Vidare ser vi att du har förmågan att analysera och kommunicera resultat, lyssna och diskutera kring dessa. Du drivs av att hitta nästa steg i arbetsprocesser och kan se en fokuserad väg framåt mot givna mål. Som person är du samarbetsvillig, öppen och prestigelös i din kontakt med kollegor, kunder och leverantörer. Du är målinriktad, har god problemlösningsförmåga och ditt arbete präglas av driv, effektivitet och kvalité. Goda kunskaper i tal och skrift på svenska och engelska är ett krav. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Om verksamheten
LightLab utvecklar och erbjuder teknik för hållbar framställning av UV-ljus för desinfektion av vatten, luft, livsmedel och ytor. Deras banbrytande chip-teknik röner stort intresse hos ett flertal stora globala tillverkare av bland annat vitvaror. Utvecklingen av chiptekniken, tillverkningsprocessen och produkten befinner sig i en intensiv och spännande fas. Arbetet spänner över ett stort antal discipliner. Läs mer på Lightlabs hemsida www.lightlab.se.

Referens

57625

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till