Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Utvecklingsingenjör jobb i Solna på W5 Solutions Production AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Utvecklingsingenjör på W5 Solutions Production AB

Utvecklingsingenjör

W5 Solutions Production AB Solna, Stockholms län Heltid
Till vårt trevliga kundföretag W5 Solutions Production AB söker vi en analog utvecklingsingenjör med placering i Solna!

W5 Solutions är en sammanslagning av tre företag inom försvars- och samhällssäkerhetssektorn och finns fördelade på fyra siter, där Solna och Älmhult är produktionsenheter, Nacka är sälj- och huvudkontor och Växjö vårt VR-center. Vi levererar högteknologiska system och lösningar till svenska och internationella myndigheter och företag inom försvar- och samhällssäkerhetssektorn.

Vi ser våra medarbetare som vår främsta tillgång och lägger stor vikt vid individens utveckling. Som arbetsgivare vill vi skapa en trivsam och inkluderande arbetsmiljö.

Som analog utvecklingsingenjör är din huvuduppgift teknikutveckling där även testning och provning efter utvecklingen ingår. Huvudområdet är inom kommunikationslösningar och kabeltillverkning. I ditt arbete ingår även att ta fram nya tekniska lösningar samt vidmakthålla äldre analoga tekniska lösningar. Du kommer i din roll arbeta tätt tillsammans med företagets produktion som ligger några meter från ditt kontor. Har du en prototyp du vill att man provmonterar eller behöver delar till din prototyp så finns produktionen vid din sida och hjälper till. 

Du kommer att optimera och förvalta och dokumentera våra produkter. Som utvecklingsingenjör ansvarar du för att driva dina projekt framåt självständigt.

Centrala delar i rollen är arbete med HP-VEE (Agilent VEE/Keysight) – Lab View samt mekanisk konstruktion och produktifiering. En del projekt omfattar siteöverskridande samarbete och innefattar en del resande.

Har du ett intresse och erfarenhet för utveckling av analog elektroteknik och kommit en bit i din karriär. Är du initiativtagande och trivs med att driva dina egna projekt? Då har W5 Solutions Production AB tjänsten du söker! 

Din profil
Vi söker dig som är utbildad ingenjör eller har motsvarande praktisk erfarenhet som utvecklingsingenjör. Utöver din utbildning har du en gedigen erfarenhet och kunskap inom analog teknik samt om programmerbar logik, VHDL. För att passa i rollen som utvecklingsingenjör tror vi att du är initiativtagande, noggrann och gillar att arbeta självständigt samt har förmåga att lösa problem. Du är tekniskt intresserad och har kanske hållit på med ljud och HiFi.

Som person är du lösningsorienterad och gillar att få saker gjorda. Kommunikativ förmåga är en viktig egenskap då utvecklingsarbetet sker i nära samarbete med våra kunder. Vi lägger stor vikt vid din person då vi söker en lagspelare. 

Tjänsten är en direktrekrytering till W5 Solutions Production AB som tillämpar sex månaders provanställning.

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Uppstart: Snarast eller enligt överenskommelse.  
Ort/Placering: Solna. 
Omfattning: Heltid, dagtid.
Lön: Individuell lönesättning tillämpas.
Ansökningstid: Senast 31/10
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 226668