Jobbet Utvecklingsingenjör har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat
Heltidsanställd
Uppsala

Arbetsbeskrivning

Är du framtidens ingenjör? Vill du arbeta hållbart och strukturerat i en fabrik i framkant med en högteknologisk produktionsprocess? Har du dessutom en gedigen erfarenhet i rollen som Utvecklingsingenjör eller är du i början på din karriär med en vilja att utvecklas? Då kan du vara den vi söker!

Din nya roll
Som Utvecklingsingenjör på Fresenius Kabi adderar du värde och är en viktig del i vårt arbete att dagligen rädda liv och göra skillnad. Du har en central roll för utvecklingen av fabriken i Uppsala, en av världens modernaste produktionsanläggningar för intravenösa näringslösningar. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att supportera fabriken med förbättringar och utveckling av redan befintliga processer. Ditt arbete bedrivs inom samtliga produktionsavdelningar med växlande komplexitet och karaktär. Uppdragen är allt från projekt med stort omfång och högt tempo till mindre, kortare uppdrag.

Andra centrala arbetsuppgifter är:

  • Kapacitets- och utbytesförbättringar av befintliga produktionslinor
  • Framtagning av styrande dokument och arbetsrutiner
  • Optimering och validering vid framtagning av nya processer/metoder
  • Projekt och utbildningar inom olika processer


Vem du är
Vi söker dig med ingenjörsutbildning, gärna med inriktning mot teknik/maskin/automation. Det är meriterande om du tidigare arbetat inom läkemedels- eller processindustrin och har erfarenhet av Lean och GMP. Vidare är det ett stort plus om du har goda kunskaper inom fyllningsteknik, förpackningsteknik, elektronik, konstruktion eller automation.

Som person värdesätter vi att du har ett genuint och brinnande intresse för teknik. Du är en lyhörd och kommunikativ person som har lätt för att samarbeta, skapa samt bibehålla goda och långsiktiga relationer och samarbeten med såväl kollegor som leverantörer. Tillsammans med andra bidrar du med kreativa och smarta lösningar. Du ser vad som behövs genomföras och kan omsätta det till värdefulla tekniska, miljömässiga och kostnadseffektiva lösningar. Som person har du ett starkt driv till att lära dig nya saker, är effektiv och gillar att arbeta i ett högt tempo. Du är noga med att dokumentera och följa upp ditt arbete och har lätt för att uttrycka dig i både tal och skrift. Flytande i svenska och engelska är en förutsättning i denna roll.

Ditt nya företag
Fresenius Kabi är ett globalt, marknadsledande företag specialiserat på klinisk nutrition, infusionsterapi och medicinsk teknik.

Fresenius Kabi står för framsteg och kvalitet i utvecklingen av innovativa produkter och tjänster för terapi och vård av kroniskt och svårt sjuka människor - på och utanför sjukhus. Våra produkter och tjänster räddar och skyddar liv samt bidrar till att förbättra människors livskvalitet.

Ansökan
I den här rekryteringen arbetar Fresenius Kabi med Hays. För frågor om rollen eller rekryteringsprocessen kontakta Malin Edén på malin.eden@hays.com eller på 070 718 45 00.

Tjänsten kommer att tillsättas så snart som möjligt, så vänta inte med att ansöka via knappen nedan. Vi ser fram emot din ansökan!

Referens

898356

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till