Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Utvecklingsingenjör / Nyexaminerad civilingenjör jobb i Hofors på Bravura

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Utvecklingsingenjör / Nyexaminerad civilingenjör på Bravura

Utvecklingsingenjör / Nyexaminerad civilingenjör

Bravura Hofors, Gävleborgs län Heltid

Är du nyexaminerad och redo att ta ditt första steg i karriären? Vill du arbeta på en arbetsplats där du får möjlighet att utvecklas mycket och snabbt, där du får välja din egen inriktning? Sök då rollen som utvecklingsingenjör hos ScanArc!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos ScanArc Plasma Technologies AB.

Om företaget

ScanArc Plasma Technologies AB är en ledande leverantör inom utveckling av plasmasystem och deras applikationer plasmalösningar. ScanArc plasmasystem representerar en effektiv och miljövänlig teknik för att omvandla elektrisk energi till het gas. Plasmasystem som levereras av ScanArc tillverkas i deras egen regi och monteras på en ScanArc-anläggning, med delar levererade från lokala underleverantörer och långsiktiga partners.

ArcFume är en metallurgisk process och en tillämpning av ScanArc plasmateknologier. Det är en process som kan behandla utmanande biprodukter.

Arbetsuppgifter

I rollen arbetar du med olika försöksprojekt, både externt och internt. Projekten varierar i storlek och längd, allt från några dagar till år. Du planerar och leder projekt, likväl som du genomför dokumentation kring projekten. Att stötta och hjälpa seniora projektledare med deras projekt, både administrativt och med beräkningar, är även något som ingår i ditt ansvarsområde. Vidare kommer du att arbeta med utveckling av bland annat plasmasystemen.

Under din första tid hos ScanArc arbetar du mesta dels i testmiljöer där du kombinerar teoretiskt och praktiskt arbete. I rollen kommer du även att arbeta med installation och service hos kund. Det förekommer en del resor till kunder i rollen runt om i Europa.

Du får en mentor i from av en senior och erfaren kollega, som kommer finnas som stöd under introduktionen, teamet som du blir en del av består av 15st kollegor.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Du har eftergymnasialutbildning som civilingenjör gärna inom relevant område såsom tekniskfysik, energiteknik eller elektroteknik
• Goda kunskaper i svenska och engelska, muntligt och skriftligt
• B-körkort

Vi söker dig som är nyfiken och är intresserad av att lära dig mer inom de olika processerna, som person är du frågvis och vill utvecklas i din roll. Vidare är du en person som tycker om att ta för dig och driva dina arbetsuppgifter framåt, likväl som du tar ansvar för din egen utveckling. Då det är ett mindre team så ser vi även att du är en lagspelare och trivs med ett nära samarbete med dina kollegor. Vi söker dig som är en god problemlösare som gärna även hjälper dina kollegor.

Övrig information

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Hofors, Gävleborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna [ Link removed ]

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: 1528111162772.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [ Link removed ] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: utvecklingsingenjör, teknik, ingenjör, plasma, plasmateknik, teknikapplikationer, industri, energi, metall, uppvärmning, projektledning, service, nyexaminerad, projekt, flödeslära, utveckling

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 3601501