Jobbet Utvecklas som säljare på växande företag i Umeå! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Utvecklas som säljare på växande företag i Umeå! publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 5 dagar
Heltid
Umeå
0,00kr/ år
1 ansökan

Arbetsbeskrivning

Är du en duktig kommunikatör och drivs av att arbeta mot uppsatta mål? Har du erfarenhet av försäljning sedan tidigare eller vill starta din karriär inom branschen? Då har vi nästa utmaning för dig med anställningsstart redan 15 februari.

Information om uppdraget:

StudentConsulting söker just nu säljrepresentanter till vår kund Diamax.
Företaget som har kontor i centrala Umeå har flertalet gånger vunnit pris av sina uppdragsgivare för sina säljmetoder och förmåga att coacha säljare till framgång. Idag har Diamax ett 30-tal anställda på kontoret i Umeå som ser alla nya medarbetare som långsiktiga kollegor.
Som anställd på Diamax ingår du i ett högpresterande team där vi bryr oss om varandras utveckling och tillsammans har roligt på arbetet.

I rollen som säljare erbjuder du tjänster både till företag och konsumenter bland annat inom bredband och telefoni. Som del av detta team arbetar du mot tydliga individuella mål med telefonen som ditt redskap.

Du arbetar via telefon med att hjälpa och se över befintliga kunders lösningar. Det handlar om allt från merförsäljning och avtalsförlängning till att se över kundernas befintliga lösning samt nykundsförsäljning.

Diamax erbjuder dig:
- Ett utvecklingsprogram som sträcker sig under hela din anställning
- Att arbeta med seriösa och marknadsledande varumärken
- Att ingå i ett positivt gäng som tar ansvar för varandra
- En arbetsgivare som ser det som en självklarhet att ställa lika höga krav på sig själv som på sina anställda
- Möjligheten att växa internt i takt med företaget
- Fast lön med bonus. Vi har kollektivavtal med Unionen

Detta söker vi:

Vi söker dig som vill jobba på en arbetsplats där sammanhållning, samarbete och involverad personal är av största betydelse. Du som person ska bidra med positiv stämning, ett öppet sinne och framför allt värdesätta en arbetsplats där du får med dig kunskaper för framtida utmaningar, oavsett om det är på Diamax eller annan arbetsplats. Den viktigaste egenskapen hos dig vi söker är din vilja att lära dig!
Har du tidigare arbetat med service och kunder är det meriterande, men ej ett krav då du kommer att få utbildning på plats. Som säljrepresentant inleds anställningen med en utbildningsperiod.

Arbetet är en rekrytering vilket innebär att du anställs av Diamax. Tjänsten är på heltid, tillsvidare och inleds med en provanställning. Arbetet sker måndag till fredag och arbetstiderna är 8-17 eller 10-19.

Anställningsstart är planerad till den 15 februari så ta chansen och sök redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

40554

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Jn011 - Umeå).