Jobbet Utvecklare till vårt "one-click" team på New Business har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Utvecklare till vårt "one-click" team på New Business publicerad av Axis Communications

Jobbet utgår om 7 dagar
Heltidsanställd
Lund

Arbetsbeskrivning

Vi söker ytterligare en utvecklare till vårt "one-click" team på New Business

Vaddå "one-click"?
One-click kallar vi vår komponent One Click Connection Component eller helt kort och gott O3C. Det är en lösning som gör att man med en knapptryckning på en Axis pryl kan koppla upp den mot en tjänst någonstans i världen, det kan vara en molntjänst inom hälsosektorn eller ett videoövervakningssystem för skapa trygghet i samhället. O3C lösningen består av tre komponenter, en molnlösning, även kallad dispatcher(1), som kopplar vidare en förfrågan från klienten(2) som finns i alla Axis produkter(de som har en knapp på sig) till en server(3) som finns i själva tjänsten som Axis prylen skall koppla upp sig mot.

Teamet är ett mindre team som jobbar självständigt med stort ansvar, de sköter både kundsupport, utbildningar, utveckling av teknologin e t c. För att trivas i teamet bör du vara mycket teknikintresserad och ha erfarenhet från Golang, Javascript och bygga Micro services i AWS samt gilla säkerhet "big time". Tycker du dessutom om att felsöka nätverksprotokoll, embedded utveckling i C och har erfarenhet av att planera QA aktiviteter och skapa testplaner kommer du att trivas som fina fisken i vattnet. Du skall också värdesätta att arbeta i ett team där du sätter teamet före jaget och ha en syn på att problem är till för att lösas och inte alls är omöjliga när andra säger så.

Vilka är då Axis?
Och varför ska man till oss? Bra frågor. Egentligen är vi bäst på att vara världsledande. Det har vi varit flera gånger på väldigt olika sätt. För länge sedan var vi bäst på att få skrivare att fungera bra. Idag är vi i stället världsledande på säkerhets- och övervakningskameror, men gör också vad vi tycker är världens bästa nätverkade högtalare. Och gillar du radar? Vi nätverkar dem med. En kul grej är att vi gick från att vara ingen i vår nya bransch till att dominera den globalt på mindre än tio år. Det har gjort att vi har lärt oss vad som krävs för att vinna. Att alla hjärnor på bolaget behövs. Att hela tiden lära oss nya saker. Att det som var sant igår inte är sant i morgon. Idag är vi ett av världens största Internet Of Things-företag med tiotals miljoner smarta kameror placerade i 179 av världens länder och fem tusen av världens största städer. Men vi är ett företag som vill mer. Våra kameror och lösningar bygger nästa generations samhälle, och den etiska debatten om vad vi kan, vill och bör göra för att skapa det samhälle vi själva vill leva i är en viktig del av vår vardag.

Nästa steg?
Vi hoppas att du vill vara med oss på vår resa! Har du några frågor så är du välkommen att kontakta rekryterande chef Thomas Glad på +46 46 272 3616 för mer information.

Referens

R-115573

Om företaget

Ständigt nyskapande

Axis är marknadsledare inom nätverksvideo. Vi uppfann världens första nätverkskamera 1996, och har allt sedan dess varit innovatörer inom videoövervakning. Vi har givit miljontals människor över hela världen ökad säkerhet och bidragit till att uppfylla det växande behovet av en smartare och säkrare värld.

Med hjälp av 75 000 partner i 179 länder har vi levererat en rad banbrytande produkter och många branschgenombrott. Och vi ser fram emot att bana väg för många fler.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till